Trage aer in piept, si spune-i tot ce simti, eventual mai baga si ceva in plus
De ce s-astepti? Sa ii spui atunci cand va fi prea tarziu, cand va veti duce la licee diferite si abia va mai vedeti? Nu are rost, crede-ma.
Si eu am facut asa. Am vorbit cu o fata joi, spunandu-i ca sambata o sa ii spun fetei pe care o plac ca o plac (ea stiind ca e vorba de ea). Sambata nu ne-am mai intalnit. Nici duminica. Nici toata saptamana urmatoare. Nici urmatoarele cateva luni. Ghici ce? Nu i-am zis pana azi. Nu fa aceleasi greseli ca mine, spune-i baiatului ce simti.
Faza este ca e coleg de clasa cu mine, si va spune colegilor (baieti) ce i-am zis so voi muri de rusine si in fata lor si in fata lui :/
Si daca e coleg ce? De ce sa mori de rusine? Ca placi pe cineva? Asta e motiv de rusine? Daca astepti pana la vara, crezi ca atunci nu va putea sa le spuna colegilor si pe urma sa iti fie jena sa te mai intalnesti cu ei? E tot aia. Crede-ma, nu ai ce sa pierzi. Daca e baiat calumea se va comporta frumos, indiferent ca te place si el sau nu.
Stiu. Dar voi nu stit cum sunt eu. De abia daca pot vorbi cu mama apai cu un coleg ss ii spun ca il plac oricum. Ai facebook? Iti trimit cerere de prietenie si maindiscutam acolo?
Stai linistita, si eu sunt extrem de timid in anumite imprejuarari, dar asta nu m-a impiedicat in primul an de liceu sa-i spun unei fete c-o plac. Daca chiar il placi spune-i asta, nu vei regreta si nici nu e asa de greu. Intr-un minut ii poti zice tot ce-ai pe inima, fii mai increzatoare:d
Nu, nu am cont pe Facebook sau alt site de socializare.
DA, dar eu am curaj dar mi-e frica sa nu ne distantam, si sa ajungem sa ne spunem doar buna! :/
Mie fix asta mi s-a intamplat in cazul de care-ti vorbeam mai sus, dar nu regret nimic. Decat sa traiesc in fiecare zi cu indoiala: "ba, cum ar fi fost daca i-as fi zis c-o plac? Daca ma placea si ea si eu ca un retardat nu i-am zis. Acum o mai vad de 2 ori pe an, cand naiba sa ii mai zic. Asta e, mi s-a dus sansa. Sper doar sa intalnesc o alta fata inteligenta, cu unz ambet superb si ochi verzi" mai bine prefer sa ii zic. Dupa asta ma ghidez eu in viata, tu poate a alte convingeri asa ca nu o sa incerc eu sa ti le schimb. Eu doar ti-am dat un sfat, tu faci cum vrei ca doar e viata ta.
Ramai cu bine.
Si alti doi prieteni de-ai mei fac tot asa..asteapta pana la 15 ani sa fie impreuna *** pana atunci mor sentimentele si daca o sa fie atunci impreuna nu o sa fie atat de frumos.Si eu aseara am iesit sa-i spun ca-mi place de el si el deja stia..si a fost atat de stanjenitor (.
Deci.zii ca nu te mananca nimeni.O sa fii mai usurata dupa. Sper ca te-am ajutat :*
Sincer iti recomand sa-i spui acum, decat sa-l pierzi si sa nu-l mai vezi. Daca-i spui acum o sa ai ocazie sa-ti construiesti o anumita relatie de prietenie mai intai apoi de altceva. Daca ii spui in ultima zi o sa ai un moment cu el si probabil nu o sa-l mai vezi niciodata. N-ai nimic de pierdut daca-i spui acum, iar daca esti timida nu ii spune in fata, da-i msj pe facebook sau da-i de inteles asta. De preferat ar fi sa-i spui in fata
AndrewTate7789 întreabă: