| Alina_8761 a întrebat:

sunt Alina Toma...am 16 ani si de 6 luni sunt cu un baiat.il iubesc cum nu am iubit pe nimeni. Daca vreodata nu voi mai fi cu el, eu nu voi mai avea niciun alt prieten si nu voi mai putea iubi.Nu vreau sa par absurda dar daca ati fi in situatia mea ati intelege.Sa trecem la subiect..ieri prietenul meu mi-a spus ca are ceva sa imi spuna am tras foarte mult de el pentru ca nu avea curaj si pana la urma mi-a spus :acum 4-5 ani a facut-o cu un baiat.prietenul meu avand acum 19 ani.Ma iubeste mult si sunt convinsa de asta.nu stiu ce am de facut acum el mi-a spus ca daca imi zice o sa il vad cu alti ochi si cam asa este.cum sa fie gay?! L-am intrebat daca il atrag baietii si mi-a spus ca nu, niciodata dar atunci era mai mic si nu gandea si s-a intamplat.curiozitatea cik.problema este ca nu a fost doar o data.au facut-o de mai multe ori.ma rog baiatul cu care a facut-o a disparut din peisaj. acum el nici nu stie ce vrea ...se simte foarte vinovat si foarte rau din cauza prostiei care a facut-o cand era mai mic.nu vreau sa il pierd din cauza asta dar nici eu nu stiu ce ar trebui sa fac? sa trec peste? chestia e ca celalalt era gayu gay stiti?laughingadica ala si-o primealaughing gagiumiu doar dadea la bucihee hee ii este foarte rusine de ceea ce a facut si pana acum nu a mai zis la nimeni.pritenul meu este o persoana absolut normala nu se comporta ca un gay nu are trasaturi si daca il vezi nici nu te-ai putea gandi vreodata ca ar putea avea asemenea atractii.asta m`a socat cel mai tare ca nu ma asteptam.si cam asta a fost tot. vreau si eu un sfat va rog.dar nu dela rautacios va rog frumos ca am suferit destul nu va bateti jocstraight faceastept niste sfaturi si niste pareri: e gay sau nu daca el nu a mai facut nimic de atunci si nu il atrag baietii? si eu ce ar trebui sa fac? sa renunt? sau sa continui sa fiu alaturi de el?

Răspuns Câştigător
| ramonika125 a răspuns:

Parerea mea este ca daca va iubiti treceti peste acest incident si si continuati relatia, nu are rost ca acesta intamplare sa fie un impediment in calea fericiri voastre. AR trebui sa il apreciezi pentru faptul ca a avut curajul sa iti marturiseasca tie acest lucru, asta inseamna ca are incredere mare in tine. pup

| OniGen a răspuns (pentru ramonika125):

Da el a avut incredere in ea dar ea ce a facutlaughing a zis la o gramada de lume Iti dai seama daca are cont pe TPU s-a facut de rusine laughing as nu se face sncer:Xtongue

| Pitzipoanca a răspuns (pentru OniGen):

Asa ma gandeam si je

20 răspunsuri:
| Natashha a răspuns:

Daca si-o trage cu o persoana de acelasi sex, nu cataloga acea persoana ca fiind gay.1)poate sa o faca din placere2.atractie 3.curiozitate
si pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui, nu crezi?
presupun ca prietenul tau si-a tras-o cam cand avea el 15 ani, din pura curiozitate, apoi l-a atras ideea, i-a placut, iar pe viitor o sa-l atraga si mai mult baietii.Nu ma intelege gresit, nu-ti imagina ca o sa si-o traga cu fiecare tip, ci doar cu aia de il atrag in mod extrem.Stiu ca suna ciudat, dar gandeste-te ca Romania e o tara mica, si inca chestiile astea cu gay/lesbi sunt aratate cu degetull ca fiind nu stiu ce extremitati.bun, sunt in oarecare parte de acord.cred ca as varsa tot ce am in mine sa vad 2 tipi care se pupa pe o banca in parc, dar nu cred ca ar interesa pe cineva daca 2 tipisi-ar trage-o acasa sau ar avea un fel de relatie sa zicem... Daca nu te simti in stare sa ti-o tragi cu el dupa ce si-o trage cu altul, renunta.

| misspedica a răspuns (pentru Natashha):

Este gay in toata regula, ce sa nu catalogheze gresit

| Pitzipoanca a răspuns:

Pisi, esti mega-penibila. Esti asa de penibila, ca meriti sa fii singura... multa vreme de acum inainte.

| Alina_8761 explică (pentru Pitzipoanca):

Ia zi`mi pitzipoanco de ce sunt penibila? mai probabil te consider pe tine asa! hai frate alt nume de user nu ti-ai gasit? spune multe nu de alta asa ca mai bine taci nici nj dc te bag in seama

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Alina_8761):

Tu ai postat penibilitatea asta, nu eu. Nu se face ce ai facut tu. TI-ai dat numele SI ai detaliat viata sexuala a prietenului tau. El a avut incredere in tine si tu ai putut doar sa postezi pe un site.
De ce nu pui si adresa lui? Sau sa trimiti ce ai postat aici la Noua Dreapta, cu adresa si numele lui complet.
I'm just sayin' gurl... NU asa se procedeaza.

| n1cknam3 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Nu e de parca ar fi o persoana publica acu daca tu mergi pe strada, o recunosti si o arati cu degetul sau ce? cat despre noua dreapta... nu vrei sa stii ce fac eu pe noua dreapta (aia sunt niste distrusi pe cale de disparitie ),, fata a intrat aici pentru ca probabil este in stare de soc, adica ce vrei sa zici?! Ca daca tu ai fi in locul ei, i-ai cumpara iubitului un vibrator ca sa aiba ce sa faca in vacante sau poate ai cumpara direct un partener gomflabil?!?! fi serioasa laughing)

| Pitzipoanca a răspuns (pentru n1cknam3):

Nu-mi dau cu parerea ce face acum Noua Dreapta - nu sunt fan extremism (de oricare ar fi el, mai ales politic). I-am mentionat doar pentru a face o gluma si pentru a sublinia ca tara inca e plina de homofobi.
E destul de urat sa expui pe cineva in felul asta. Fiecare isi afirma (public sau nu) propria sexualitate.
Daca eu as fi fost baiat si i-as fi spus prietenei mele ce a auzit tipa cu postarea... probabil n-as fi sarit in sus de bucurie.
Eu nu am nimic cu nimeni, in principiu. Dar cand libertatea cuiva incalca alte libertati... e o mica problema. Besides, e mult mai bine sa comentez eu pe un site, decat sa se intample chestii mult mai naspa la contactul cu lumea reala.

Auzi draga mea da nu te-ai gandit ca nu asta e numele meu?rolling on the floor zic si eu asa...nj nu prea de duce capu

| Alina_8761 explică (pentru n1cknam3):

rolling on the floormi-a placut asta bravolaughing nu adica pnm e chestia ca nu am postat asta sa va bateti voi pl de mine nu asta mi-e scopu stii... aveam nevoie de un sfat si doar atat nu de "pitzipoance" care sa-mi comenteze fara sens.

Mai bine stai in banca ta si nu mai comenta nimic dragutsa nu am nevoie de comentariile tale ne bine venite multumesc! bft

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Alina_8761):

Si ti-a luat atata timp sa "mi-o zici"? laughing. Iubita, whatever...

| OniGen a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Bhai eu cred ca si ia e um pic nebunalaughing sincer alina Fata cred ca ai problem la cap sincer

| n1cknam3 a răspuns:

Nu e gay, teoretic daca faci sex anal (banuiesc) ca e ca si cum ai face sex normal, numai ca orificiu in care iti introduci instrumentul muncii (prin teorie ar trebui sa fie mai stramt ) si cu siguranta mai dezgustator si cu anumite miesme, adica si vaginul are mirosu lui, anusu cu atat mai mult ar trebui sa aiba mirosuri, dar pana la urma tot orificiu e si ala, acum el fiind mic probabil a fost dus de nas de acel individ si a facut chestia aia, dar nu ai de ce sa te ingrijorezi, din punctul meu de vedere m'as simti desgustat daca as sti cu cine s-a culcat prietena mea inainte sa fie cu mine, intelegi, practic acum sunteti chit, ar trebui sa vorbesti cu el dar un pic mai incolo cand o sa isi mai revina si sa il intrebi daca ii face placere sa faca sex anal... daca ii face placere... spor la treaba laughing la urma urmei nu ai vrea sa il pierzi in favoarea unui alt anus masculin

| Alina_8761 explică (pentru n1cknam3):

laughingmai faza e ca el nu si-a primit nimic in anusrolling on the floor dar eu il intreb stii..ma tu te simti gay? crezi ca esti gay? cica nu stiu..cred ca da dar nu ma atrag baietiistraight face

| n1cknam3 a răspuns (pentru Alina_8761):

Iti recomand sa cauti pe net emisiunea taboo, acolo ai sa vezi atat de multe ciudatenii incat, un iubit (posibil gay ) o sa ti se para floare la ureche happy ...tocmai ce ziceam, nu il atrag baietii, il atrage actul in sine, ia tu niste lubrifiant, o injectie cu ceva anestezic si pune-te cu funduletzu in sus la el si o sa fie un om fericithee hee

| simpludeplasat a răspuns:

Banuiesc ca ti a spus tot adevarul happy daca nu se simte atras de baieti inseamna ca nu mai are nici o teaba cu asta, si chiar ii pare rau de ce a facut. S-a deschis fata de tine din motiv ca te iubeste si a considerat ca esti persoana potrivita pentru a intelege problema lui. Tu acum nu ai altceva d facut decat sa il ajuti, ramanand aceeasi ca pana acum. iubiti-va mult!

| misspedica a răspuns:

rolling on the floor))))) Traii sa o aud si pe asta rolling on the floor)))))))

| Alina_8761 explică:

Multumesc celor care au raspuns si m-au inteles...pentru fericirea meahee hee, cred ca am ales ceea ce era mai bine.am trecut peste incidentul asta si sunt si acum cu elhappy multumesc tuturor!