Denis, daca ea este indragostita de acel baiat, orice ai face tu nu te poti lipi de el.Asa ca las-o in pace si gaseste-ti tu alta iubita, alaturi de care poti fi fericit.
Dar eu o vreau pe ea nu pe alta. Inafara de asta, eu nu sunt tipul acela de baiat.
Nu cred ca ai ce sa faci. Trebuie sa deschida ochii si sa inteleaga ca respectivul isi bate joc de ea.
Nu ii poti face nimic fiindca dragostea e oarba. O poti lasa sa vada singura adevarul si ii poti fi alaturi. Mai mult, nu. Si te sfatuiesc sa nu te bagi prea mult astfel in cat sa vorbesti urat de "dobitocul" respectiv, altfel e posibil sa te si urasca, fiindca logic, desi ea poate constientizeaza ca este un "dobitoc", cum zici tu, deocamdata este al ei, deci o cam ranesti vorbind urat de cineva pe care iubeste. Sper ca intelegi ce vreau sa zic... Bafta! :*
Desi este dureros pentru ea trebuie sa ii spui sa se desparta de el pentru ca daca o face sa sufere, nu o iubeste.
Ideea este ca ea nu este impreuna cu el. Nu au format niciodata un cuplu, dar totusi ea tine mult la el. Si el doar o face sa se simta rau (cand o vede pupa alte fete, le ia in brate, etc)
Nu poti sa faci nimic sa o ajuti. intr-o asemenea situatie ea trebuie sa vrea sa " ii dea drumul", indiferent ce ii vei spune tu nu va functiona. acorda-i timp, dar nu uita nici de tine. e minunat ce incerci sa faci pentru ea, dar sa stii ca daca nu ai niste sentimente puternice pentru ea mai devreme sau mai tarziu vei obosi sa fi acela care o sustine atunci cand ea e gata sa cedeze.
totusi daca esti convins ca vrei sa ramani alaturi de ea, te-as sfatui sa incerci sa o faci sa mai uite de probleme. invit-o in parc, mergeti la un film, incearca sa iesiti cat mai mult doar voi doi, in felul acesta ii poti arata cat e de importanta pentru tine, dar nici nu o stresezi.
multa bafta!
RBT0809 întreabă: