Eu cred ca la inceput nu ti.a raspuns pentru ca nu apucase sa i se faca dor de tine, dar apoi a realizat ce a pierdut si cred ca i s-a facut dor de tine. Eu cred ca vrea sa fie din nou cu tine, dar nu poti fii sigura niciodata de ce e in mintea baietilor. Eu zic sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca simte ceva pentru tine. Succes:*
Buna
nu te increde, daca te-a alungat o data ce te face sa crezi ca nu o va mai face si a doua oara, te sfatuiesc sa uiti de el, pentru ca in ritmul asta te vei pacali singura si vei suferi mai tarziu, mai rau decat o faci acum
Da,inainte nu avusese cum sa i se faca dor de tine. Poate vrea sa va impacati sau doar profita de tine.Si pana la urma de ce v-ati despartit? Incearca sa ii raspunzi la mesaje. Pote reusiti sa va impacati.Dar tu, il mai iubesti, mai simti ceva pentru el?
Cu siguranta voi fetele aveti orgloiul vostru insa si noi il avem pe al nostru, cel mai probabil ceea ce a spus prima data a spus la nervi si acum vrea sa va vedeti, incearca, asculta-l, si cum zicea Brenciu, fa ce iti spune inima
A.vrea sa va impacati din nou
motive. 1.chiar ii e dor de tine, 2.se plictiseste sau nu vrea sa ramana singur ca prostul.
b.incearca doar sa fiti prieteni nu mai mult
c.incearca sa-ti joace o festa
Daca imi trimite mesaje dupa atata timp:1. Vrea sa va impacati.2. Vrea sa ramaneti prieteni si vrea sa va mai vorbiti.Si daca tot iti da mesaje de ce nu il intrebi ce vrea?
Eu spun ca iti faci sperante false. Daca vrea sa fie cu tine iti va spune el in fata...Nu cred ca un baiat care adora o fata se va mentine timid la nesfarsit., Lasa-l pe el sa te caute si fi mai inabordabila merge de fiecare data
Eu cred ca la inceput nu ti.a raspuns pentru ca nu apucase sa i se faca dor de tine, dar apoi a realizat ce a pierdut si cred ca i s-a facut dor de tine. Eu cred ca vrea sa fie din nou cu tine, dar nu poti fii sigura niciodata de ce e in mintea baietilor. Eu zic sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca simte ceva pentru tine. Succes:*
A gasit pe alta fata mai frumoasa si ea nu l-a placut si vrea sa va impacati din nou (parerea mea nu accepta) si alte mesaje ca poate altu crede altceva
Buna! Probabil si-a dat seama ce`a pierdut si vrea sa va impacati. Dar asta nu inseamna sa l crezi pe cuvant. Asculta intentiile lui si da`te pe langa el sa-i creezi sperante. Fii sireata. Funda?