| AnAndrey1994 a întrebat:

Sunt cam nervos din cauza prietenei mele! ajutati-ma cumva formulati voi frumos un fragment pe care sa ii trimit ca sa inteleaga cea ce vreau eu sa ii transmit! Iam sp ca intro relatie totul trebuie sa fie egal si ea daca face ceva ce ma doare atuncia am si eu toate motivele sa o fac si eu la fel sa vada cum m-am simtit si ea tot cu aia e ca ma razbun si delea dar nu-i adv in momentul in care sia permis sa faca ceva ce eu Nu am facut atuncia trebuie sa suporte consecintele nu?

Răspuns Câştigător
| Ralucagreen23 a răspuns:

Spune-i ca intr-o relatie trebuie sa va respectati.
Sa vorbiti de la egal la egal.
Si ca nu trebuie sa faca lucruri pe care tu nu le vrei sa le faca.
Trebuie sa comunicati in tot ceea ce faceti si sa fiti apropiati.
Pa.

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!" cam asa s-ar putea rezuma intrebarea ta. Nervos, de ce? Iti mananci neuronii cu prostii? Stai calm.

| PVAAVU a răspuns:

"Cutare persoana, in dragoste toate sunt egale. Dragostea inseamna sa imparti aceeasi soarta cu persoana inimii tale, sa traiesti cu ea, impartind toate ale tale cu ale ei in jumatate, chiar si viata.Sotii traiesc in aceeasi casa, mananca la aceeasi masa, ba chiar stau in aceeasi camera.Si uite-i ca se inteleg si le impart in jumatate pe toate.Te rog iarta-ma si intoarce-te la mine.

| LM10FCB a răspuns:

NU!

| APHTIRIA a răspuns:

Normal ca nu intelege ce vrei sa-i transmiti, nu stii sa scrii!