ha ha
deci primul pas: iei un cutit
pasul 2: pui cutitul in congelator
pasul 3: mergi la iubitul tau si ii spui ca ai o pasiune ascunsa pentru perdele
pasul 4: cand urca in tren masina autobuz ce o fi, dai cu o piatra in parbriz, iar soferul se va baga intr-un copac sau gard sau daca e tren nu am idee
pasul 9: mergi acasa si iti pui telefonul la incarcat
pasul 11: joci fun run 2 si te enervezi fiindcA IESI MEREU PE LOCUL 4
hay pha
aceasta e intrebarea
de fapt era congelator
dc spui asta
m-am nascut naspa...
1 2,3, 4,9, 11... Asta e un nou sir Fibonacci sau de numere prime? Ca sa stiu daca suntem congruenti.
Sa pleci si tu in africa ca sa vezi daca e adevarat ce se spune despre negri, asa ca razbunare
P.S nu spun lucruri urate ca am fost amenintat cu suspendarea, pace voua fii mei!
Ti-as face eu o declaratie dar tu nu vezi ce am scris mai sus? Ma dau afara daca mai sunt porcos sau mistocar. Asa ca de acum sunt serios, mai ales ca e si postul pastelui, pacatosule
Taci,nu ma provoca ca ajung in iad.
Ai primit mesaj de "dragoste " de la admini?
Da,limbaj vulgar si comentarii pe langa subiect. Cica,, sunteti atent supraveghiat,,. Presimt ca trec la jony6000v2
e bine. eu inca nu am primit asa ceva, deci o duc relativ bine inca.
De cand?
16 ani!?
Da' ai zis ca esti a 8 -a?!
Huh?!
* cine-i Cristina?* * ce inseamna a trolla?* * sper sa nu-si dea seama ca nu inteleg ce vrea sa spuna!*
Cinee?
Tipul este la facultate, iar tu eşti de abia în ultimul an de gimnaziu.
Chiar crezi că aceasta este o relaţie pentru care merită să-ţi faci gânduri urâte şi să stai cu teamă că te va înşela?
Nu mai crede tentatia este mare daca o sa aiba ocazia sa te insele de cateva ori si aici sunt de variante ori te inseala cu o relatie pasagera de o noapte si a doua zi nu s-a intamplat nimic ori te inseala ca ceva fata mai buna si o sa iti da papuci ps:ochi care nu se vad se uita chiar daca te iubeste foarte mult pe moment in daca gaseste ceva mai bun decat tine te lasa pentru alta cu cat te ar iubi foarte pps: dar asta se poate intampla in caju nu gaseste pe nimeni si doar la tine a avut succes
))))))))))))LESIN! Esti geniala, fetita, geniala. La 14 ani esti cu unu de 20. Super. Ce prezervative folositi? ) Moooooor. Tu realizezi ca el te foloseste? Si ca unde pleaca el peste mari si tari o sa si-o traga cu toate care-i ies in cale? Tu pune-te cu burta pe carte ca altfel n-ai sa treci de capacitate si se mareste numarul angajatilor la salubrizare.
Daca esti a 8-a nu ai nici 14 ani, daca el merge la facultate probabil ca are 18-19, nu sesizeaza nimeni problema? )
Medeeavanessa întreabă:
linarkfts întreabă: