| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a întrebat:

Hey TPU.sunt cls a 9a si am un baiat in clasa de care imi place. m-am mutat cu el in banca si ne simtim bine impreuna, adica ne distram. el e destept si pe priecepe la toate materiile, de aceea mai este o fata in clasa care tot vrea sa stea cu el ca sa copieze. eu nu fac asa ceva, pentru ca si eu stiu cat stie si el, dar eu chiar il plac, fata aia vrea sa il foloseasca. e un baiat bun si vrea sa ii ajute si pe ceilalti dar e folosit si nu stiu cum sa ii spun. nu vreau sa fac reclama proasta acelei fete dar chiar il foloseste. ce sa fac? sad nu prea vreau sa ii zic ca imi place de el pentru ca poate el nu ma place, dar in primul rand nu vreau sa il mai vad folosit ca un obiect sad

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Pai zi-i si tu mai subtil la inceput ca nu e bine sa te lasi folosit de altii. Ca e in regula sa fii bun si sa ajuti, dar sa nu devii o marioneta in mana altora. Si daca nu intelege, ii zici clar. Dar inainte de asta probabil ar fi indicat sa vada ca tie iti pasa de el, nu neaparat ca ai fi indragostita de el, dar ca iti pasa de el ca om, ca ii apreciezi calitatile etc. Spun asta ca sa nu creada ca ai si tu vreun motiv ascuns rau-intentionat pentru a-i atrage atentia in privinta altora. Bafta!

3 răspunsuri:
| ddeelliiuuttzzaa a răspuns:

Pai incearca totusi sa ii spui...fa-ti curaj...ca nici tie nu ti'ar place sa te foloseasca cineva nu? ia-l cu incetisoru si fal sa isi dea seama.multa bafta!

| Phaey a răspuns:

Uau. Chiar nu trebuie sa te complici atat. Noi stam in banca unii cu altii ca sa copiem.
Nu pune asa usor la suflet. Si mai bine ai cauta "dragostea" in alta parte. Chestiile astea intre colegi sfarsesc rau. Mereu.

| ignore a răspuns:

Intreba-l daca ii place sa ajute pe alti. poate isi da seama k exagereaza.