| Anon123 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9 luni si. pot zice ca il iubesc pentru ca i-as simtii ft mult lipsa daca m-as despartii de el, insa in acelasi timp parca m-am plictisit de relatia asta... ce pot sa fac? ast sfaturi. Cel mai bun rasp primeste Funda happy

Răspuns Câştigător
| deniisa a răspuns:

Buna. Cel mai probabil in relatia voastra a intervenit rutina, iar daca nu faci ceva repede relatia voastra o sa se degradeze. Incearca sa faci lucruri noi cu iubitul tau, sa ii faci suprize placute iar el o sa procedeze la fel, dar si sa nu ma va mai vedeti foarte des un timp, iesi cu prietenele tale, fa lucruri pe care nu le-ai mai facut de mult sau pe care nu le mai faci de cand esti cu el si lasa-l si pe el sa iasa cu prietenii lui si ai sa vezi ca lucrurile se vor rezolva treptat iar tu nu vei mai simti ca te-ai plictisit de relatie.
Pa pa

5 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Foarte simplu.v-ati plictisit din lipsa activitatii,faceti aceleasi lucruri iar si iar si iar astfel incat relatia voastra a devenit monotona,cautati alte lucruri, schimbati locurile in care va vedeti,schimbati cluburile si barurile si cofetariile,incercati sa schimbati cat mai multe lucruri in relatia voastra,fiti mai spontani si o sa vedeti o oarecare schimbare in bine,dar va lipseste foarte mult comunicarea,sau poate ca vorbiti prea mult si va vedeti prea mult, ceea ce iar nu este bine, oricum ceva trebuie schimbat.ramane la decizia voastra ce veti schimba

| DeeaBlondiii a răspuns:

E normal sa te plictisesti.da nu-i da papucii pentru ca o sa suferi dupa el:*

| DannyCaponne a răspuns:

Trebuie sa incercati ceva nou! happy o sa mearga! o plimbare intr-un loc nou, un film frumos de dragoste, foloseste-ti capul! laughing Multa Bafta!

| necunoscut22 a răspuns:

Daca zici ca il iubesti si nu poti sta despartita de el inseamna cal iubesti cu adevarat,probabil vrei ceva nou de la el ca sa te surprinda cum ar fi sa te distrezi cu el intru-un club,sau sa-ti faca el o surpriza mai stiu eu ce? sau sa mergi cu el intr-o excursie, adica in sensul cuvantului sa-ti petreci cat mai mult timp cu el descoperand lucruri noi, poate asa o sati treaca plictiseala, sau vrei ceva nou de la el poate sa te faca geloasa cu alta fata trezanduti sentimentele fata de el.Sau vrei altceva sa-ti incepi o noua relatie cu un alt baiat, poate iti sta capul la altcineva, daca zici ca te-ai plictisit de relatia asta.nu stiu dar incearca ceva nou cu iubitul tau daca zici cal iubesti. funda.

| Struuumf a răspuns:

De ce simti ca te-ai plictisit? doar dupa 9 luni, dar ce sa zici despre doi soti care traiesc de peste 50 de ani impreuna?