| Mariutzaaa a întrebat:

Hey TPU,
Sunt cu un baiat de ceva timp(10 luni) la inceput era foarte dulce, imi dadea mereu mesaje, ma sufoca ca sa spun asa.De ceva timp nu ma mai baga in seama,mereu este ocupat,are musafiri,are treaba in casa si niciodata timp de mine.I-am propus sa ne despartim(gandindu-ma ca si-a gasit pe altcineva sau pur si simplu s-a plictisit de mine) dar refuza.
Nu inteleg, care este problema? De ce se comporta asa? Ce am de facut?

15 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Exista mai multe posibilitati. Fie cineva i-a bagat in cap ca nu este bine ceea ce face si ii urmeaza sfaturile, fie nu vrea sa va despartiti deoarece vrea "ceva" de la tine (sex, daca nu ati facut deja) ori pur si simplu nu accepta sa va despartiti pentru ca va considera ca tu esti cea care il paraseste.

Parerea mea? Paraseste-l. Nu are rost sa-ti pierzi timpul cu el.

| Ingerash a răspuns:

Am patit si eu asta, si am sfarsit prin a afla ca are pe alta..Cred ca si in cazul tau e vorba de acelasi lucru.Fi tare, si vorbeste deschis cu el, daca el nu vrea sa discute serios, paraseste-l, deoarece nu merita!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibil cum ti s a m ai zis, are pe alta, dar ca să fii sigură mergi la el acasă fără să il anunti, si descoperi singură care e cauza nu vrei?

| 愛日本 a răspuns:

Nu inteleg de ce unii baieti strica tineretea si frumusetea unor fete, tu poti faci orice altceva in acel timp in care vorbesti cu el... Daca se comporta tot asa nu mai are rost.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru 愛日本):

Si invers este valabil, sa stii. Stiu cazuri si cazuri, doar ca unele sunt doar pentru bani, lucru care duce tot la ceea ce ai zis tu.

| 愛日本 a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Da, stiu si eu. Sunt foarte multe care stau cu uni doar pentru bani cu un batran sau nu neaparat, apoi ii insceneaza moartea...dar si baieti care profita de unele fete si le prostesc, ca sa le cada lor in pat.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru 愛日本):

Da. Asta este societatea in care traim. Nu-i asa ca esti mandra de chestia asta? (intrebare retorica)

Oricum, lasa-mi id-ul tau pe privat sa vorbim mai detaliat. Imi place cum gandesti.

| neutrino a răspuns:

Nimeni nu te obliga sa stai pe o asemenea craca.

| Xenia16 a răspuns:

Poate ca s-a saturat sa te bage el in seama, dai si tu mesaje dragute, sufoca-l cu dragostea ta

| octha a răspuns:

I-al de mana si spune-i ca vrei sa vb ceva serios cu el.si ii spui ca nu mai e atent cu tine, ca te ocoleste etc, ce probleme aveti voi. daca vezi ca raspunde altfel decat cum te-ai astepta de la el (ca doar il cunosti de acum), ma refer ca daca te minte iti dai seama, atunci nu mai ai ce face. daca nu te minte chiar e ocupat si ar fi bine sa ii dai putin timp. undeva pana la vreo 6sau mai multe luni de relatie cu o persoana, incepi sa-ti dai seama ca nu e chiar cum era inainte, ca nu e chiar asa de frumos, ba chiar are si un cos pe fata, sau cine stie ce ti se pare tie urat.in rest love is in the air:X

| AndaBăă a răspuns:

În aceeași situație mă aflu și eu. Eu îți propun să spui unui prieten de-al lui care sta pe langa el să se ducă la el să vadă dacă chiar face treabă. Oricum, nu este vina ta, este vina lui că nu te mai bagă în seama după cum ai spus. Lasă-l așa să vezi ce se intampla, o să-ți ducă lipsa când va vedea că nici tu nu-l mai suni sau nu-l mai bagi in seamă etc, si poate o să te sune mai des. Oicum, el are de pierdut, nu tu. Presupun că ești drăguță și vei obține ceea ce îți dorești. Baftă :* [ Funda? ] :d

| SpLatTionut a răspuns:

Stiu exact problema. Gaming! Se joaca la PC pariez pe ce vrei. Verifica!

| stefanelu a răspuns:

Nu este vina ta, parerea mea este ca el a inceput o relatie cu altcineva iar pe tine te tine ca rezerva. Stiu ca e dur dar asta este cea mai rea posibilitate.Dar ar putea sa treaca printr-o faza in viata, mai grea si de aceea sunt multe posibilitati.

| vreausaramanan0nim a răspuns:

Vorbeste cu el deschis si intreaba-l de ce se poarta asa. Eu cred ca se poarta asa pentru ca asteapta sa te comporti si tu ca el (sa-l sufoci) iar cand a vazut ca nu are nici-un rost ca tu nu faci la fel a zis sa o lase si el balta... ori asta ori are pe altcineva. Vorbeste cu el si crede-ma ca va fi mult mai bine.

| ingrydutza2000 a răspuns:

Cred ca este cu alt cineva si nu iti spune deoarece nu vrea sa suferi ori te tine de rezerva(se foloseste de tine)ori are o problema in viata si nu vrea sa iti zica, ori vrea sa va despartiti si nu stie cum sa iti zica si nu a acceptat ca el sa fie cel parasit, sau poate fi altceva, cel mai bine ar fi sa vb cu el despre asta sper ca te-am ajutat :****