anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt curioasa. cand si cum s-a intamplat primul vostru sarut si cand si cum s-a intamplat cel mai pasional (gen sa-l exictati pe partener sau invers)
funda mare si vot la restul

4 răspunsuri:
| SnitiCuTrademark a răspuns:

Primul sarut a fost la o asa-zisa provocare. Era vara si ne placeam reciproc, si el ma tot provoca sa il sarut puppy dog eyes. 'N-ai tupeu, n-ai tupeu! smug'. Si cum sunt orgolioasa de fel m-am apropiat de el. Mai intai la 10 cm, apoi la 5, apoi la 2 si de fiecare data il intrebam 'N-am tupeu? smug' 'Nu.' Si dupa 2 cm nu mai aveam unde sa ma duc, asa ca l-am sarutat, a durat vreo 10-15 secunde, timp in care ma simteam in al 9 lea cer si intr-un final m-am tras inapoi. Asta a fost primul sarut.
Cel mai pasional... vreau sa cred ca inca nu a avut loc...sunt sigura ca se putea MULT, mult mai bine. happy

| lilstar a răspuns:

Am si uitat primul sarut, nici nu mai stiu care era pesoana. Nu sunt genul care pune asa mult pret pe iubire si tampeniile de genul. In orice caz a fost acum ceva ani. Sarutul care l-am simtit pasional l-am avut la a treia intalnire cu actualul iubit si sunt impreuna cu el de 1 luna doar, funny am 18 ani si mi-a luat o gramada de timp sa simt placere sarutand pe cineva.

| Foxylicious a răspuns:

Buna
Primul sarut s`a intamplat intr-o toamna.Era seara, era frig si ploua.si-a dat jos hanoracul si l-a pus pe mine, m`a luat in brate si m`a sarutat.Cel mai pasional a fost dupa ce mi-am bagat pierce in limba.Eram cu un tip cu 8 ani mai mare ca mine.Intai am inceput sa il sarut pe gat destul de usor cand l`am sarutat a ramas uimit pentru ca nu stia ca am, ceea ce l-a excitat la maximhappy

| Tequiero a răspuns:

Pai sa iti povestesc. aveam 12 ani, era intr-o zi de toamna, era ora 22:30, eu iesesem afara sa ma intalnesc cu primul meu iubit,aveam mari emotiii,prima data ne-am salutat, ne-am pupat pe obraz si ne-am asezat pe o banca si am inceput sa vorbim despre ce ne place sa facem despre relatia noastra ce vom face si asa. apoi ne-am apropiat, am inchis ochii eu mi-am pus mana pe gatul lui si am inceput sa ne sarutam era o senzatie destul de frumoasa dar in accelasi timp mi s-a parut ciudat rau...si mie imi era foarte frig si eu un vroiam sa ma duc in casa sa-mi iau o bluza.si m-a tinut in brate, am vorbit despre noi si ma mai sarutat pana la ora 2:00