Primul sarut a fost la o asa-zisa provocare. Era vara si ne placeam reciproc, si el ma tot provoca sa il sarut . 'N-ai tupeu, n-ai tupeu! '. Si cum sunt orgolioasa de fel m-am apropiat de el. Mai intai la 10 cm, apoi la 5, apoi la 2 si de fiecare data il intrebam 'N-am tupeu? ' 'Nu.' Si dupa 2 cm nu mai aveam unde sa ma duc, asa ca l-am sarutat, a durat vreo 10-15 secunde, timp in care ma simteam in al 9 lea cer si intr-un final m-am tras inapoi. Asta a fost primul sarut.
Cel mai pasional... vreau sa cred ca inca nu a avut loc...sunt sigura ca se putea MULT, mult mai bine.
Am si uitat primul sarut, nici nu mai stiu care era pesoana. Nu sunt genul care pune asa mult pret pe iubire si tampeniile de genul. In orice caz a fost acum ceva ani. Sarutul care l-am simtit pasional l-am avut la a treia intalnire cu actualul iubit si sunt impreuna cu el de 1 luna doar, funny am 18 ani si mi-a luat o gramada de timp sa simt placere sarutand pe cineva.
Buna
Primul sarut s`a intamplat intr-o toamna.Era seara, era frig si ploua.si-a dat jos hanoracul si l-a pus pe mine, m`a luat in brate si m`a sarutat.Cel mai pasional a fost dupa ce mi-am bagat pierce in limba.Eram cu un tip cu 8 ani mai mare ca mine.Intai am inceput sa il sarut pe gat destul de usor cand l`am sarutat a ramas uimit pentru ca nu stia ca am, ceea ce l-a excitat la maxim
Pai sa iti povestesc. aveam 12 ani, era intr-o zi de toamna, era ora 22:30, eu iesesem afara sa ma intalnesc cu primul meu iubit,aveam mari emotiii,prima data ne-am salutat, ne-am pupat pe obraz si ne-am asezat pe o banca si am inceput sa vorbim despre ce ne place sa facem despre relatia noastra ce vom face si asa. apoi ne-am apropiat, am inchis ochii eu mi-am pus mana pe gatul lui si am inceput sa ne sarutam era o senzatie destul de frumoasa dar in accelasi timp mi s-a parut ciudat rau...si mie imi era foarte frig si eu un vroiam sa ma duc in casa sa-mi iau o bluza.si m-a tinut in brate, am vorbit despre noi si ma mai sarutat pana la ora 2:00
anonim_4396 întreabă: