| LawlietL886 a întrebat:

Hey TPU!
Sunt foarte speriat. Mai am câteva luni și împlinesc 17 ani și penisul meu are 14 cm în erecție. Am citit pe un site că la vârsta mea nu este ok. Este adevărat? Dacă da pot face ceva?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai fi incercat sa te informezi corect, ai fi cautat si accesat lucrari medicale care trateaza aceasta problema in mod stiintific si in acel caz in mod sigur NU ai mai fi in aceasta stare in care esti in prezent si anume : ''Sunt foarte speriat''. Este stabilit prin masuratori concrete dar mai ales corecte, care au fost efectuate de catre echipre de medici, cercetatori sau experti in cadrul unor experimente si studii menite a oferi raspunsuri precise, exacte si certe intrebarilor lansate de catre producatorii de prezervative. A reiesit ca exista lungimi "medii" ale penisului care corespund unor anumite caracteristici ale populatiei de pe aceasta planeta in functie de rasa si de arealul in care locuiesc. Pe baza acestor masuratori a reiesit ca barbatii adulti din Romania sunt posesorii unor penisuri a caror lungime medie statistica este de 12, 73cm, altfel spus foarte mica comparativ cu dimensiunile de-a dreptul exagerate prezentate de unii userii ai aceastei categorii a TPU. Probabil ca lungimea cea mai apropiata de realitate a penisului in cazul barbatilor adulti din tara noastra se situeaza intre 13 si 16 cm unde te incadrezi si tu. Ar fi bine sa stii si sa intelegi ca ceea ce conteaza cu adevarat pentru a reusi sa intretii un act sexual care sa ofere satisfactie este : virilitatea, potenta dar mai ales capacitatea barbatului de a reusi sa-si controleze si retina ejacularea. Doar in acel caz actul sexual dureaza suficient de mult, incat la final ambii parteneri de sex sa aiba parte mereu de placere si satisfactie si pe cat posibil orgasm. Degeaba penisul este lung si gros, daca acesta NU poate fie mentinut in stare erecta suficient de mult timp, pentru ca partenera de sex sa fie mereu pe deplin satisfacuta. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Este perfect ok, este marimea medie

| Palmeu121212 a răspuns:

Paii. ca penisul sa creasca are nevoie de un lucru...su acela este pzdhee hee) cauta pe net "cum sa mi fac penisul mai mare" nu recomand prostii de pe net( gen pastile sau solutii) oricum e si normal sa ai penisul de 14 cm daca asa ar fi gena masculina( adica. Daca tatal tau o are mare o sa o ai si tu marerolling on the floor))) )

| alina2k18 a răspuns:

E micut dar iti faci treaba cu elwinking

| gheorghe699 a răspuns:

Stai calm, nu stiu daca este mediu sau mic, important este sa fie vesela, adica sa aiba vigoare, sa tina mult ..iti destainui un secret, ..acum pot sunt in varsta, eu am avut-o mare,.dar vreau sa stii ca nu este o fericire, prima sotie o placea, si mi s-a parut normal, ..cand m-am recasatorit, actuala sotie cu care am 2 copii, nu o suporta, ca e prea mare ..tot timpul tinea mana la baza ..sa nu intre toata ca o doare, am avut si probleme cu ea( cu sotia)din cauza asta ..asa ca decat mare si ..mai bine mica si vesela.e de preferat uneia de 20 cm.

| Uvox a răspuns:

Daca citesti tampenii probabil ca asta vei crede.
Stai linistit, nu este nimic anormal.

| GdX a răspuns:

Este okay ca marime. Stai linistit. Nu ai nici cea mai mica problema. Sa nu ai incredere in tot ce scrie pe net. Bafta la fete.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut normal, usor peste medie. NU trebuie sa faci nimic, totul este perfect normal