Aşa cum spunea şi Bubu4, simptomele enumerate de tine sunt simptome premenstruale care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstruaţia - deci, poţi să te LINIŞTEŞTI că urmează să-ţi vină ciclul!
Apoi, aşa cum spuneam şi la celelalte răspunsuri, pentru CONFIRMAREA primului test, TREBUIE să faci încă un test de sarcină în 8 septembrie ( care va ieşi tot negativ )!
Bună.
Trebuie să faci analiză de sânge, dacă este sarcină, hormonul sarcinii este prezent.
Pe viitor nu mai sta fără prezervativ. Deja ai o întrerupere de sarcină la cerere, ai numai 18 ani, pe viitor ce vei face?
Pa, pa.
Cum vine asta ca hormonul sarcinii este prezent? bursuc si bubu zice ca sunt simptome premenstruale si tare mi-as dori sa fie asa. Legiutoareo nu pot sa-ti trimit mesaj pentru ca nu imi perm statutul de junior dar ca sa stii sunt aceea Alexa 6808 care va stresat cu avortul facut acum un an, stiu ca m-ai ajutata si ai rasp la toate intrebare mele.Mie teama si nu vreau sa fiu insarcinata ajuta-ma te rog!
Bună.
Și de ce nu te protejezi?
Distanța este prea mare ca întârziere să vorbim de sindromul premenstrual!
În sânge apare hormonul sarcinii, acesta nu mai poate păcăli un test de sarcină care să îți arate că este nagativ, dar de fapt el este pozitiv. Și în urină, acest hormon este prezent. Pe timpul sarcinii, globulele roșii le "fabrică" ficatul!
http://www.copilul.ro/......5445.html, un documentar întreg care să te ajute.
Metada coitului întrerupt pe care o practică prietenul tău, nu o stăpânește bine, iar lichidul preejaculator are destui spermatozoizi care să fecundeze ovulul. Mai are de luat lecții și el, nu numai tu.
Pa, pa.
Da Legiuitoarea dar azi am facut din nou testul de sarcina si a iesit negativ iar eu urinez frecvent seara cand vin de la terasa unde in fiecare seara beau cafea si suc.Nu spun asta ca si cum ar fi o scuza sau un plus pentru mine k oricum sunt speriata! aaa am uitat sa mentionez ca de vreo 2 zile simt cele la ovare ca tot misca ceva acolo ca si cand ti-ar face matele acel sunet de foame nu stiu voi daca stiti dar ca atunci cand trage sangele cu furtunul cand faci avort.SCz expresia asta nasoala! ast rasp
Bună din nou.
Și de ce bei cafea seara? Este și normal să urinezi dacă consumi lichide!
În rest, ai un sindrom depresiv. La întreruperea de sarcină se folosește un aspirator special, ești curățată de sânge. Ai o viziune macabră asupra întreruperii de sarcină.
Acum te întreb pe tine: de ce nu îți iei din timp măsuri de protecție decât să ajungi în culmea disperării? Nu mai crede cu tărie în metoda lui de contracepție, pe care din cele relatate de tine nu o stâpânește mai deloc, ca să spun că este bâtă!
Fii stăpână pe situație, ai trecut printr-o experință neplăcută, acum vrei din nou să stai cu nervii întânși la maxim?
Pa, pa.
Buna! Eu zic sa te linistesti, sunt simptomele sindromului premenstrual, asa ca stai calma!
O sa-ti vine menstruatia in curand, iar data viitoare nu mai repeta greseala!
Eu zic sa nu iti faci griji pentru ca balonarea, sanii intariti, durerile de spate. sunt simptome ale sindromului premenstrual, deci probabil iti intarzie. Uite am cautat pe un site de medicina : Simptome fizice:
-umflarea si sensibilitatea sanilor
-retentia de lichide, balonarea, cresterea in greutate
-schimbari ale tranzitului intestinal
-acneea (cosurile)
-scurgeri ale sanilor la apasarea sanilor sau a mameloanelor (orice scurgere neprovocata de aceste manevre ar trebui sa fie evaluata de un medic)
-pofta de mancare exagerata (mai ales pentru dulciuri sau mancaruri sarate)
-schimbari ale ritmului nictemeral (al somnului)
-oboseala, lipsa de energie
-scaderea libidoului
-durerea mai ales de cap, ale sanilor, ale muschilor si articulatiilor, de spate (mai ales in regiunea inferioara imediat inaintea primei zile de ciclu menstrual).
Simptome comportamentale:
-agresivitatea
-atitudine retrasa fata de familie si prieteni.
Simptome emotionale:
-depresie, tristete, deznadejde
-furie, iritabilitate
-anxietate
-schimbari de dispozitie
-incapacitate de concentrare, scaderea atentiei.
Prin definitie, sindromul premenstrual apare in perioada luteala (intre ovulatie si debutul sangerarilor menstruale). Acestea pot apare pe intreaga perioada descrisa mai sus sau doar pentru o scurta perioada de timp in perioada de ovulatie sau in zilele imediate dinaintea menstrei. Femeia observa ca severitatea si modul de aparitie a simptomelor variaza de la o luna la alta si ca acestea apar sau dispar fara o cauza clara.
Aveti grija de voi, nu cred ca vrei sa mai treci printr-un avort. deci de ce nu incerci sa iei anticonceptionale?
Da multumesc Bubu4 si Bursuc001 dar eu am si alte simptome de exemplu de fiecare data cand ma imbolnavesc ma doare inainte tare stomacul dupa care ma doare si burta apoi incep durerile de nedescris in cuvinte de spate si bazin cu totul, imi este foarte greata si sunt foarte incalzita in cat m-as dezbraca, apoi ma iau frigurile si tot asa iar durerea asta tine in prima zi 5 ore continuu pana lesin adeseori! Deci mie de aceea mi-e frica pentru ca astea sunt simptomele ce le am eu inainte de ciclu! ast raspuns
Din cand in cand patesc si eu acelasi lucru, nu la fiecare ciclu. In prima zi de ciclu, la fel ca tine, temperatura imi creste, apoi ma iau frisoane, ma albesc, nu pot sa ma misc prea mult, imi vine sa vomit, ma doare ingrozitor burtica. e ziua pe care o urasc cel mai mult cand apare. Insa ce mai spuneai tu sunt si niste consecinte ale faptului ca ai facut avort. Eu iti spun sa ai grija de tine, mergi la un ginecolog sa iti prescrie un tratament cu anticonceptionale! Gandeste-te ca este viata ta in joc si nimanui nu ii va pasa mai mult de sanatatea ta decat o faci tu. Deci ai grija de tine, esti tanara si ai toata viata in fata >
Pentru aceste dureri TREBUIE să mergi la ginecolog şi să CERI să-ţi prescrie Duphaston ( se dă pentru dismenoree ) : se recomandă tratament pe 20 zile ( în cazul tău, PREFERABIL pe 3 luni, câte 20 zile lunar, din ziua a 5-a până în ziua 25 a ciclului ) - după care e preferabil să-ţi prescrie tablete anticoncepţionale ( recomand să ceri Yaz )!
Pentru acele "călduri" şi frisoane se recomandă tratament naturist, este ceva ceai, parcă de rostopască ( dacă bine îmi amintesc )!
De asemenea, este POSIBIL ca ( după un timp ) să se SCHIMBE tipul şi durata simptomelor premenstruale...
Apoi, am "observat" că azi ai făcut şi cel de-al 2-lea test de sarcină, care a ieşit tot NEGATIV - deci, NU mai ai de ce să-ţi faci probleme, că NU eşti însărcinată!
Să ai RĂBDARE că o să-ţi vină şi menstruaţia până în 15 septembrie, aşa cum îţi explicam într-un răspuns anterior!
P.S. : Mersi pentru "fundiţă"!
Bananacantareata87 întreabă: