Parintii tai pot sa nu afle despre asta... da stiu ca nu e ok dar unele lucruri mai bine raman secrete fiind vorba despre viata ta intima. Atata timp cat vei fii atenta si daca chiar iti doresti asta cu el nu vad de ce nu.De multe ori parintii mai si gresesc pentru ca degeaba tu sa spunem ca te "pastrezi" pana dupa casatorie si o faci pentru prima data cu sotul tau, oare nu ai sa regreti? traieste-ti viata
La 19 ani ar trebui sa gandesti singura nu sa iti intrebi parintii daca poti face dragoste cu iubitul tau. Daca asta vrei, fa-o. Este relatia voastra unde nu mi se pare normal sa va bagati parintii.
Momentan asculta-ti parintii si nu speria baiatul: el nu este pregatit pentru fapte asa de mari.
Daca e sa te iei dupa parinti, ajungi la 80 de ani tot virgin. Toti o fac pe lupul moralist, fiindca uita ca atunci cand erau tineri aveau si ei iubiti si se sexau. Sfatul meu e sa faci cum simti. Daca parintii nu-s de acord cu relatia, incercati sa deveniti independenti si sa va mutati impreuna cu chirie. Nu mai sunteti minori, prin urmare puteti sa va gasiti ceva de lucru.
I-as intreba pe parintii tai daca si ei si-au dat pupici 4 ani pana sa faca dragoste!
Este adevarat ca parintii nostri vin dintr-o generatie cu o idee mai conservatoare, dar oare chiar au facut-o prima oara dupa casatoria in sine.
Daca tot aveti o relatie deschisa si isi exprima pdv in privinta voastra, astea sunt doua intrebari ce le poti pune.
Mario1996 întreabă: