| Alessia_5785 a întrebat:

Hey tpu..sunt impreuna cu prietenul meu de 6 luni insa eu nu stiu daca mai simt ceva pentru el.Mai devreme m-am suparat pe el deoarece astazi nu am vorbit deloc iar el mi-a spus ca se duce afara cu prietenii lui si ca putem sa vorbim cat vreau eu.Nu prea am fost de acord dar pana la urma am acceptat.Cand s-a intalnit cu ei mi-a inchis telefonul in nas fara sa-mi spuna nimic.Eu m-am suparat si nu mai vreau sa ii raspund dar el tot ma suna in continuu si nu pot sa ma abtin sa nu-i raspund.I-am zis ca nu mai vreau sa mai am nimic cu el dar el incepe sa-mi zica ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine.Mie imi pare rau de el si il iert.As vrea sa-l uit dar nu stiu cum.Ma puteti ajuta?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand nu ai puterea sa te abtii trebuie sa accepti consecintele.

| TheBlackAng3l a răspuns:

Clar simti cv pentru el:esti geloasa ca nu te contacteaza mai des sau ca te tine mai la distanta... vorbeste cu el, si incearca sa nu mai fii asa geloasa, are nevoie si de iesirea la bere cu prietenii asa cum si tu ai nevoie de iesire cu fetele la un suc

| claudia_4698 a răspuns:

Dar voi va iubiti de ce sa va despartiti incearca sa va dati timp liber unul altuia si u iesi cu fetele si el la fel.Incearca sa faceti un program ca sa puteti vorbi sau sa va intalniti.

| lovecik a răspuns:

Pai daca el cu adevarat te iubeste si nu poate trai fara tine asta este foarte bine.dar daca tu nu simti nici un sentiment pentru el atunci tu trebuie sa pui punctul...ca pe urma sa nu iti fei mai greu.