| Anm141618 a întrebat:

...sunt impreuna cu un baiat de 3 ani iar in timpul asta am facut sex de maxim 5 ori ..de cate ori ii propun spune ca nu vrea sa aiba un copil...ce sa ii fac sa ne iubim mai mult? Toate lucrurile intre noi merg super bine in rest dar me lupseste placerea.fara raspunsuri rautacioase. fundaa

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Lipsa dorintei de a intretine raporturi sexuale cu o femeie, reprezinta de fapt o stare de aversiunea, repulsie, scarba, sau dezgust fata de sex si are motive psihologice, mentale. Motivatia lui cu privire la teama de a nu deveni chiar si din intamplare parinte este complet lipsita de orice argument, sau logica din moment ce exista atatea metode de contraceptie care asigura intretinerea unor acte sexuale cu protectie maxima. Este inexplicabila retinerea lui, adevaratul motiv fiind cu totul de alta natura. Probabil ca adevarul ar iesi la iveala daca ai reusi sa-l convingi sa participati la cateva sedinte de psihoterapie sexuala. Succes!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ii este teama ca ramai gravida, cumpara tu prezervative si da-i-le sa le foloseasca atunci cand vrei tu sex. Poate nu vrea sex si din cauza ca nu o avea bani pentru prezervative.

| Felys a răspuns:

Exista atatea metode de contraceptie, cum sa nu vrea sex doar de teama unei sarcini, cred ca nu poate el sa faca sex nu ca ii e frica sa nu ramai tu gravida

| e1xtz a răspuns:

Inca ceva tare pe TPU!
Nu cred!
Rautacios sau nu, cum sa ai un contact sexual pe an?!

| e1xtz a răspuns (pentru e1xtz):

Presupunem ca ramai cu el, si veti avea un copil, evident dupa aceea inceteaza iar viata sexuala, deoarece iar o sa exista riscul altui copil..viata ta sexuala se va rezuma la un contact pentru conceptie si cam atat.
Oricum sunt nenumarate metode de contraceptie, ori este el incuiat, ori are o problema fizica sau psihica.
Plus in alta ordine de idei si tu iti meriti soarta ca accepti situatia.

| armand69 a răspuns:

Tipul e dereglat mintal, cauta altul!

| Anm141618 explică:

De putut poate...dar nu vrea...

| Anm141618 explică:

Are o cutie neinceputa de doua luni.e pusa la pastrat ca de culcat cu mine nu se culca