| 0iony0 a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat de multa vreme dar nu am avut sansa sa incerk sa vb cu el pana acum o luna cand i.am gasit fb si i.am luat id.ul.M.am bagat in vb cu el dar nu mi.a rasp si am incercat sa vb cu el de mai multe ori dar tot nu imi raspunde.Ce ar trebui sa fac ca sa-mi rasp?sad

3 răspunsuri:
| NoName_7204 a răspuns:

Salut! Uite, daca baiatul respectiv nu iti raspunde la mesaje poate ca nu il interesezi sau poate ca are prietena. Nu vreau sa fiu radical, nicidecum cruda dar ce-ai zice sa iti cauti un baiat care sa te placa si sa il placi? Sau daca il placi asa mult pe asta de se lasa greu laughing incearca sa vorbesti cu el face2face ca acolo va fi nevoit sa iti raspunda. Si mesajele mai rareste-le ca dai iz de disperata si baietilor nu le place asa, plus ca au pe seama cui rade. Toate cele bune :*

Răspuns utilizator avertizat
| dani701 a răspuns:

Heii!happy
Pai nu te-ai gandit poate nu te place.Si de aia nici nu iti raspunde. Si nu ii arata ca esti disperata dupa el pentru ca nu are rost, nu ca ai fi dar na. Ce sa zic... Gaseste si tu pe altcineva care chiar te place si ii ok.
Baftahappy:*