Totul o sa se rezolve, el o sa se faca bine si o sa va impacati deoarece va iubiti foarte mult.
Ioooi. Linisteste-te ca doar nu moare. Daca spui ca v-ati certat dintr-o prostie, de ce nu va impacati? Spune-i ca iti pare rau.
Ți-ai da viața pentru el și el și-ar da viața pentru tine? Serios, dacă acum el era amenințat cu un pistol, tu fugeai pe unde apucai și nu te băgai în fața atacatorului pentru a-l proteja.
Nu îți imagina că îi luai apărarea că în realitate făceai pe tine dacă cineva îți amenința iubitul cu o armă.
Dacă țineai puțin la el, nu îi făceai atât rău știind că este sensibil. Ți-ai cerut iertare pentru atitudinea ta nasoală?
Dacă tot vrei să mori, ce bine crezi că faci? Îți distrugi familia, nu realizezi?
Și ce dacă o să rămâi singură pentru faptul că îi faci rău?
Uite, am găsit pe internet o listă cu 10 motive pentru care nu e deloc rău să fii singură:
1) Ai mai mulți bani de buzunar;
2) Mănânci cât vrei, când vrei;
3) Ieși în oraș cu cine vor mușchii tăi;
4) Te întorci acasă la orice oră vrei;
5) Poți să porți aceeași pereche de chiloți mai multe zile;
6) Nu trebuie să împarți mâncarea cu nimeni;
7) Camera ta poate să rămână dezordonată;
8) Ai un somn liniștit;
9) Te îmbraci cum vrei;
10) Dacă ai chef să stai în casă, stai.
Trezeste-te, draga mea, ca nu traiesti in telenovele. Ce-s prostiile astea? Ti-o fi zis ca-i la spital ca s-o faca pe suferindul... si tu l-ai crezut Nu te duce nimeni la spital, ca te-a luat cu ameteala
De ce l-ai suparat? Tu n-ai vazut ca este mai sensibil si nu rezista la socuri din astea?
Ar fi trebuit sa-i faci o surpriza si sa mergi la spital si tu! Desi nu e cel mai recomandat sa ajungi in spitatele romanesti ca sa nu te imbolnavesti. Lasa ca se intoarce daca-l externeaza, iti ceri scuze, ii spui ca-l iubesti si data viitoare nu mai faci d-astea! Daca ai stiut ca e sensibil, nu trebuia sa te porti asa. El tine foarte mult la tine, este clar, deci mi-e greu sa cred ca nu mai vrea nimic cu tine.