| IryLoveShadow a întrebat:

sunt intro relatie cu un tip mai mare ca mine cu 9 ani. avem o relatie destul de lunga : aproape 3 ani. de-a lungul relatiei, el m-a inselat primul... si am ales sa ma despat de el. mi-am cautat altul si am si gasit. am stat putin cu el pentru ca fostul prieten ma tot cauta si isi cerea scuze etc. si m-am intors ca o proasta la el. nu stiu daca e bine ce-am facut pentru ca acum stie ca orice ar face il voi ierta si continua sa se uite dupa fata si cand e cu mine. doar cand ii spun ca ma va pierde, atunci incepe sa se vada ca avem o relate sad. in rest nu ma scaoe in oras tot timpul trebuie sa ma duc la el acasa si nu-mi place asta. si acum sunt foarte suparata. in fiecare seara trebuie sa n certam. pentru ca eu poate mai gresesc cu cate un lucru minor. si mereu ma face proasta si ma injura zici ca as fi ultimul om de pe pamant. ce sfaturi imi dati? sunt mereu trista si nu mai vreau sa continui asa... dar nici sa ma despart de el chiar dupa ce a facut sad doar ca mna. ma simt naspa. ajutati-ma cu cateva sfaturi ca nu mai pot, am vrut sa-mi dau si viata pentru el dar s-a vazut pe fata lui ca nici nu i-a pasat crying( help me dau funda crying(

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Ai iertat infidelitatea...și uite ce pățești. NU s-a învățat minte, nu-i pasă că te pierde și nici nu te prețuiește! Ce să mai vorbim de iubire!
Oricât de mult ai ține la el, lasă-l! Te umilește și îți face rău! N-ai niciun merit din partea lui, tu nu vezi?!
Hai să zicem că își tot bate joc de tine și de fiecare dată îl ierți...bine, acceptă-l, însă gândește-te că el nu ține la tine și curând o să plece. El e nepăsător, indiferent și mai ales... plictisit! Îl ierți degeaba! N-o să ai un viitor cu el. Așa că e nevoie să te desparți de el cât mai repede! Ai grijă de tine, de școală, prețuiește clipa, fii fericită...că de restul ai timp! Când nu te aștepți o să întâlnești pe cineva care te merită și care n-o să te înșele veci!

Să-ți fie învățătură de minte!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bai fetito lasa barbatii in pace si vezi ti de scoala.

| alyzee a răspuns:

Daca ai sa ai norocul sa incepi sa gandesti logic si sa te desparti de el peste putin timp ai sa te miri tu singura de cum ai putut sa-ti irosesti atata timp din viata ta pe o persoana care nu merita. Sunt sigura ca cel putin 3 persoane apropiate tie te-au sfatuit sa te desparti de el, nu stiu ce varsta ai dar imi pare ca pierzi niste ani cu care nu ai sa te mai intanlesti. Diferenta de varsta nu ar fi o problema daca ati fi pe aceeasi lungime de unda, dar cand tu vrei sa iesiti si el sa stea numai acasa si banuiesc ca nu numai aici se simt acei 9 ani, atunci poate ar trebui sa te gandesti mult mai serios daca asa vrei tu sa-ti traiesti viata. NU este ok ca se uita dupa alte fete, mai ales cand este cu tine, asta inseamna ca nu te respecta, NU este ok ca iti aduce injurii, Nu este OK sa va certati asa des. Chiar crezi sincer ca merita sa-ti dai viata pentru asa un om? Sunt sigura ca parintii si prietenii tai nu sunt de acord cu treaba asta si ai mai zis la un moment dat ca va certati cand gresesti un lucru minor... draga mea, o relatie nu e asa! O relatie inseamna intelegere, incredere reciproca, respect si se pare ca relatia ta duce lipsa de toate aceste lucruri.
In ultimul rand as vrea sa-ti spun ca in toti anii mei nu am intanlit pe cineva care s-a trezit intr-o dimineata si a zis ca de azi nu voi mai fii asa si chiar a reusit. Poate prin nu stiu ce metode vei reusi sa-l faci sa fie cum vrei tu, sa fie armonie intre voi dar asta cat va dura? O saptaman, o luna, un an? Si dupa aia?
Eu iti urez numai bine, sper sa faci alegerile potrivite pentru tine.

| Felys a răspuns:

E clar ca aceasta relatie nu are un viitor stralucit,nu te merita,nu are rost sa mai suporti marlania lui,va trebui sa iti infrangi orice sentiment pentru el si sa te desparti de data asta definitiv,te face proasta pentru ca te simte ca esti slaba in fata lui, ca ai pus botul la vrajeala lui, cel mai bine demonstreaza-i ca nu esti atat de proasta precum te crede el si iti poti aranja viata si fara el, fi desteapta, exclude-l din viitorul tau pentru ca atata timp cat ii vei mai face pe plac el isi va bate joc de tine in continuare fara nici o urma de rusine

| Mihaela0011 a răspuns:

Buna! Hai sa fiu si eu sincera cu tine. Cu tot regretul am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare, doar ca diferenta dintre noi era 7 ani si relatia n-a durat 3 ani, ci 5 luni. N-o sa va critic si nu spun ca nu te merita,pina la urma toti meritam sa fim fericiti, pentru ca toti avem cate ceva bun in sufletele noastre. Pentru inceput, iti spun de ce s-a implicat in noua ta relatie: a facut-o pentru a-ti demonstra ca mai tii la el, desi incerci sa-i demonstrezi contrariul. De ce se mai tine de tine? Pentru ca te multumesti cu putinul care ti-l ofera.Te are cand te vrea, fara prea mult efort si cheltuieli, si asta ii convine. Banuiesc ca cearta vine de la tine.Incerci sa-i explici ca sint lucruri care nu-ti convin, iar el o intoarce astfel ca vinovata ramai tu.
Daca tot sunt aici, tine cont si de sfatul meu. Inchide ochii la durerile sufletesti care urmeaza sa vina si rupe relatia cu el. Trei ani e un termen destul de indelungat in care baiatul in cauza ar fi putut schimba ceva in favoarea relatiei voastre.Desi nu-l cunosc, pun pariu ca te lasa la prima posibilitate. El inca alege si treaba n-are cu nevoile tale. Nu vad de ce ai ramane cu el.Tristetea si durerea ti-o poate oferi oricine, mai putini sunt din cei care pot aduce momente frumoase in viata ta.Doar scopul vietii tale nu e sa fii o carpa pentru cineva ( sorry pentru asta). Totul in viata asta trece, si nu exista oameni care nu pot fi inlocuiti, cu exceptia parintilor.
Sper ca ti-am fost de folos. Curaj si mult succes in ceea ce faci!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Sa inteleg ca din clasa a 5-a o ti tot intr-o relatie? Cere-i sfatul tatalui tau, sa vezi ce-o sa te ajute, bini di tat

| Georgiana199306 a răspuns:

Trebuie sa ți învingi dependenta de el, este toxic pentru tine și îți face rău. Atunci când un bărbat jigneste o femeie, nu mai are rost sa mai stai cu el, nu trebuie sa accepți asta doar pentru ca îl placi. Nu te iubeste, doar se folosește de tine. Trebuie sa ai mai multa încredere în tine și sa ai puterea de a lasa ce îți face rău în urma. A vazut ca esti slaba si se foloseste de asta, te manipuleaza. Fii mai demna și pune punctul pe i, da i pace, sunt destui băieți în lumea asta, un băiat bun se găsește și pentru tine, trebuie doar sa te desprinzi de tipul cu care ești acum și sa începi un noua etapa în viata ta. Numai bine!