| anonima20023007 a întrebat:

...sunt putin confuza. Imi place un coleg dar el sunt sigură ca nu stie. Inainte sa imi placa de el se muta la fiecare ora de mate in fata mea,se intorcea la mine,facea glume cu mine,imi rupea foile si imi desfacea sireturule. Era chiar funny dar atunci nu imi placea de el si mi se parea putin enervant. Mi se parea ca incearca sa imi atraga atentia, ba choar mi.a pus si o poreclă. Faza e ca de cand il plac adevarul e ca ma stresez putin cand e prin preajma. prietena mea spune ca imi sclipesc ochii cand ma uit la el. Problema e ca de cand il plac nu nai e la fel..nu mai glumestecu mine ca de obicei,nu imi mai spune porecla, nu se mai muta in fata mea, efectiv nu ma baga in seama in nici un fel. Ce inseamna asta? PS sunt foarte sigura ca nu stie ca il plac!

4 răspunsuri:
| KrisMusic a răspuns:

Poate ca ti-ai schimbat comportamentul fata de el de cand il placi si tu nu ti-ai dat seama si poate din cauza asta nu il mai interesezi, incearca sa fi indiferenta cu el si s-ar putea sa te bage iarasi in seama.

| corbulalbrosu a răspuns:

""PS sunt foarte sigura ca nu stie ca il plac! "" In acest caz se pune intrebarea : exista macar un singur motiv plauzibil care sa te impiedice sa-i spui in mod direct ca-l simpatizezi? Probabil ca indiferenta ta chiar si doar aparenta il face sa nici nu incerce sa-ti castige atentia sau bunavointa si cu atat mai mult sa-ti ceara prietenia sau dragostea ta. Foarte multi baieti nu accepta sa fie nevoiti sa "lupte" pentru cucerirea unei fete din motive diferite uneori de-a dreptul puerile. In concluzie nu este deloc gresita si nu reprezenta un gest neobisnuit sau iesit din comun, ca tu ca fata sa preiei initiativa. Succes!

| R0R0 a răspuns:

Mai stii?
Poate a banuit, poate a vazut si el "sclipirea" din ochii tai.
Incearca sa ii dezvalui sentimentele tale fata de el.

| suntprostdavidraul a răspuns:

Nu-l mai baga in seama. Asa va veni el dupa tine