| alexa6808 a întrebat:

sunt tot eu tipa care v-a stresat cu avortul pe care l-am facut in urma cu 6 luni.Am inceput din nou sa fac sex pentru prima data dupa "el 'si am folosit prezervativul chiar 2 dar am fost pe ciclu.Tot in acel contact sexual s-a intamplat sa nu folosesc prezervativul dar nu mai mult de 1 minut pentru ca mi-a fost frica tare.Nu am simtit nimic nici eu nici el dar asta nu conteaza, el spune ca nu a ejaculat si eu cred la fel pentru ca nu o fost placere deloc si vedeam acest lucru dar mi-e foarte frica pentru ca dimineata ma simt rau si ziua sunt ametita, luna trecuta am avut menstra pe data de 25 si il am regulat(cand nu fac sex). Maine sau poimaine trebuie sa imi vina dar mi-e tare frica va rog sa-mi dati un sfat prietenesc nu vreau rasp urate va rog frumos si am uitat sa mentionez ca am inceput o dieta de 3 zile sa fie de aceea?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ai avut contact când ai fost la menstră? Cine te-a învățat așa de prost? Riști infecții în această perioadă, nu te mai complica aiurea.
Învață să mănânci, nu te mai juca cu propria ta sănătate.
Cât privește trauma prin care ai trecut să-ți fie o lecție ca pe viitor să fii foarte atentă la metodele contraceptive dar mai trebuie să te simți și bine, nu trebuie să fie un chin continuu sau un regret amar, lasă plăcere să vină și la tine.
Sănătate și ai mare grijă de tine.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,s-ar putea sa fie de la dieta.Sau ar putea fi diferite chestii care iti intarzie ciclul.Nu-ti face griji, nu e nimic grav.
N-o sa fiu rautacioasa, dar te intreb...nu-ti pare rau de copil?

| alexa6808 explică (pentru anonim_4396):

Bineinteles k imi pare dar atunci nu te gandesti decat la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fathaaaaah, voi sunteti intregi la minte, sti ce probleme poti avea de la sexul facut cand "iti vin musafirii", nu te gandesti la sanatatea ta?

| prrocuror a răspuns:

Pe ciclu nu poti ramane gravida.in timpul ciclului se elimina ovulele moarte..stai linistita si fara grija

| coco64 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea, dar te intreb prieteneste: Dupa ce ai suferit un avort cum de nu ai fost mai responsabila? Nu pricep! Daca nu esti responsabila nu te mai ****! Daca nu stii sa te **** nu te mai ****!

| 1997mihaitza a răspuns:

Da... esti tarebig grinbig grin:d