Sa astepti. Dupa o dragoste iti trebuie o paua de 1-2 ani ca sa poti iubi din nou. Nu poti intra intr-o relatie acum, fiindca ar insemna sa-ti bati joc de celalalt
Ar trebui sa stai o perioada singura fara un nou iubit. Sa scapi de sentimentele pentru fostul iar apoi sa te gandesti daca acest baiat iti este potrivit sau este unul dintre multi altii care iti plac.Gandestte daca el ti se potriveste. Stai linistita inca mai poti iubi doar ca trebuie mai intai sa te relaxezi si sa scapi de sentimentele pentru el. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu. O seara buna!
Spune-i sa mai astepte putin pana iti revi, explica-i situatia ca sa nu se simta prost si daca chiar tine la tine va mai astepta putin
Pana la 25 de ani renunta la prieteniile cu baietii. Altfel, la varsta de mai sus nu vei mai alege nimic din inima ta.
Toti adolescentii spun ca sunt maturi; dar nu este deloc asa. Ei sunt plini de pasiune si zic ca au dragoste. Dar ei nu stiu ca dragostea se manifesta chiar daca celalalt iti face rau.
Maturitatea se gaseste de la 25 de ani in sus.
Imaturii sufera din pricina ca se joaca cu actele mature.
Atunci...nu incepe relatia. Nu are rost sa o faci asa, de forma.
Ba sigur ca poti iubi. Oho, si cat o sa iubesti in restul vietii tale!
Dar ai nevoie de timp ca sa poti trece peste sfarsitul acestei relatii. Nu e nimic rau in asta.
Toti oamenii au nevoie de timp ca sa se vindece.
Iao incet, incepeti sa fiti prieteni buni pana o sa crezi ca acel baiat nu o sa te mai raneasca. Poate ca daca vei fi cu un nou baiat vei euita de suferinta adusa de fostul. Sper ca te-am ajutat!
Paii ia-ti inima in dinti si intalnestete cu acel baiat, sau explica-i situatia si o sa inteleaga
sper ca te-am ajutat.
funda?
O despartire poate fi o experienta foarte dureroasa.Ai nevoie de un timp pentru a te impaca cu pierderea ta, astfel incat sa poti trece mai departe.
beausingurlamasamea întreabă: