| AndreeaCristina12 a întrebat:

Hey TPU, tocmai ce am fost abandonata de un barbat caruia i am oferit pe tava toata sentimentele mele, el stiind cat il iubesc si ce mult il pretuiesc, m-a vazut si cum plangeam pentru el, credeti ca va regreta? Credeti ca se va intoarce la mine? El a spus ca vrea sa incheiem tot deoarece el nu are sentimente pentru mine, dar atat de rece sa fie? Eu aseara l am blocat peste tot si i am dus hainele la el acasa( el locuieste cu matusa mea si tatal lui) la 2 pasi distanta de mine, eu sunt mai mereu la ei, nu stiu ce sa fac, cum sa actionez, imi e tare dor sa adorm in bratele lui.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Nu;
2. Nu;
3. Da.
Ghinion.

| dullcat a răspuns:

Daca nu simtiti la fel unul pentru celalalt doar va veti chinuiti si faceti nefericiti reciproc...Nu merita! Ai incredere ca vei gasi persoana potrivita si nu va trebui sa o implori sa stea, sa te iubeasca.

| Sistemulxxl a răspuns:

Te-a folosit si te-a aruncat la gunoi ca pe o hartie igie nica folosita.

| Altinbek a răspuns:

Eu as zice să îți cauți alt iubit, și să nu mai aștepți degeaba după el. îți vei găsi pe altcineva care sa te iubească, dacă a zis că nu are sentimente pentru tine înseamnă că nu te place ori are alta iubita.

| Anto3457899 a răspuns:

Ufff… urata situație. Te înțeleg ca doare acum, însă privește partea plină a paharului și anume faptul ca nu te merita. Fa-ți o baie fierbinte și aranjează, apoi ieși in oraș. Nu are sens sa suferi pentru cineva care nu aprecia, Love yourself.
Ai grija!