Atata timp cat ai sentimente romantice pentru el, nu poti fi doar 'o amica'. Lasa timpul sa treaca, sentimentele sa dispara si apoi vei putea fi cu adevarat doar o prietena.
Acesta e un raspuns la intrebarea directa.Cat despre intentia ta, e cu totul altceva.Tu vrei sa fii aproape de el ca sa gasesti un moment prielnic pentru a-l recuceri.Indiferent de cat de mult a durat relatia, sunteti in stare sa va 'cititi' intentiile reale chiar daca intr-un mod mai putin constient. Daca el nu te accepta in viata lui asta e.Accepta situatia si treci peste.Insistenta nu va face decat sa-l indeparteze poate definitiv de tine.Da-i un mesaj sau ceva o data pe saptamana.NU INITIA MAI MULT DE UN CONTACT/SAPTAMANA sub orice forma. Daca i-ai lasat un msj offline pe mess si un comment pe fb, deja e prea mult.Vezi cum reactioneaza la treaba asta si adopta un comportament corespunzator.Chiar daca va incepe sa vorbeasca din nou cu tine, nu-ti fa sperante. Bucura-te de fiecare moment si nu anticipa viitorul.Asta te va scuti de multe lacrimi si nopti albe...
Ce este asa de greu...il cauti, il bagi in seama si ii zici exact ce simti si vezi cum reactioneaza in functie de asta o sa iti dai seama daca ai vreo sansa sau nu! multa bafta :*
Buburuzelor eu nu va inteleg -voi cautati cu orice cale sa va bagati in apa si mai rau.Ce tot va miorlaiti -ma daca v-a inselat ce aveti ma de tot la ei va ganditi? Ce crezi ca nu o sa mai poti sa iubesti si pe alt baiat? Ideea e ca sunteti prea obsedate si de aia.Nu ma lua pe mine cu iubirea si eum am iubit si iubesc dar am trecut peste -nu se merita sa te umilesti doar ca il iubesti.Ca sa il Iubesti trebuie sa merite!
Asteapta sa treaca un timp, pana tu nu mai ai sentimente puternice fata de el, iar lui ii trece supararea. Apoi poti sa iei legatura cu el si sa-i explici ca iti place in compania lui si ca vrei sa fiti amici. Eu asa zic ca e cel mai bine.