| Anonimaaaxgar a întrebat:

Trebuie să merg la liceu în altă localitate și vreau să stau la cămin dar părinții mei vor să fac naveta. Cum să îi conving
să mă lase să stau la cămin. Vreau argumente pro. Multumesc și scuzați categoria.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea incerca sa invoci probleme de inadaptabilitate sau de intimitate. happy Alta explicatie nu prea poate exista. Succes!

| Kiwibibilă a răspuns:

Pai in primul rand compara preturile. Daca diferenta e mica atunci pretul poate fi un argument bun.
Apoi gandeste-te la distanta. Daca stai la mai mult de 25 km de liceu + autobuz atunci chiar ar fi cazul sa le schimbi parerea parintilor. Naveta pe trasee lungi e groaznic de obositoare. Si eu am facut 2 saptamani naveta si plecam la 6 si 20 de acasa si veneam la 3 jumate, eu stand la 52 km de intrarea in oras si liceul e tocmai in partea cealalta a orasului. Cand ajungeam acasa eram asa obosita incat dormeam toata ziua si ma trezeam seara ca sa imi copiez temele. A fost crâncen. Plus ca nu puteam sa ies cu colegii dupa-amiaza ca nu aveam unde sa pierd timpul de la 2 pana la vreo 6 cand era vorba sa iesim. Nu pot sa iti spun argunente pro camin pentru ca anul asta am stat cu chirie cu inca 2 fete dar presupun ca e cam la fel. Tu ar trebui sa te gandesti bine la ce inseamna sa iti imparti camena cu inca 2-3 persoane care nu au crescut innacelasi mediu ca tine si ca nu te vei intelege cu toti mereu. Dar are si parti frumoase, iti faci prietene si mereu e ceva nou gen o bârfă sau una pe care a parasit-o un bou.