Ai putea incerca sa invoci probleme de inadaptabilitate sau de intimitate. Alta explicatie nu prea poate exista. Succes!
Pai in primul rand compara preturile. Daca diferenta e mica atunci pretul poate fi un argument bun.
Apoi gandeste-te la distanta. Daca stai la mai mult de 25 km de liceu + autobuz atunci chiar ar fi cazul sa le schimbi parerea parintilor. Naveta pe trasee lungi e groaznic de obositoare. Si eu am facut 2 saptamani naveta si plecam la 6 si 20 de acasa si veneam la 3 jumate, eu stand la 52 km de intrarea in oras si liceul e tocmai in partea cealalta a orasului. Cand ajungeam acasa eram asa obosita incat dormeam toata ziua si ma trezeam seara ca sa imi copiez temele. A fost crâncen. Plus ca nu puteam sa ies cu colegii dupa-amiaza ca nu aveam unde sa pierd timpul de la 2 pana la vreo 6 cand era vorba sa iesim. Nu pot sa iti spun argunente pro camin pentru ca anul asta am stat cu chirie cu inca 2 fete dar presupun ca e cam la fel. Tu ar trebui sa te gandesti bine la ce inseamna sa iti imparti camena cu inca 2-3 persoane care nu au crescut innacelasi mediu ca tine si ca nu te vei intelege cu toti mereu. Dar are si parti frumoase, iti faci prietene si mereu e ceva nou gen o bârfă sau una pe care a parasit-o un bou.
Scama_6413 întreabă: