Am citit totul cu atentie si se vede ca tu il iubesti mult. Deci:
1. Acest baiat este MULT prea gelos nu te lasa deloc libera dupa parerea lui nu mai ai Voie sa vorbesti cu altii ca el e singurul baiat ce exista in viata ta. Vrea sa vorbesti doar cu cine vrea el si asta nu e ok.
2. Se vede clar ca isi pune prietenii mai presus decat pe tine deoarece nici nu ti-a spus numele respectivului sa te lase sa rezolvi problema si are 100 la suta incredere in ei iar in tine, deloc. Doar sti ca o relatie e bazata pe incredere(asa si in cazul 1)
3. Si-a pierdut interesul asa este. (Mi s-a intamplat exact asa). Nu iti mai trimite mesaje si nu iti mai spune ca te iubeste. S-a PLICTISIT de tine exact cum i-ai spus si tu.
4. S-ar putea ca inca sa mai simta ceva pentru tine dar asta simti tu cel mai bine. Depinde de firea lui de orgoliu si de cat de mult te-a iubit inainte.
REZOLVARI: arata-te indiferenta. Gata cu mesajele telefoanele si vorbele. Un scurt sec "salut" e de ajuns sa il trezeasca. Baga-te in vorba cu alti baiati si observa-i reactia incearca sa il faci gelos dar nu prea tare ca s-ar putea sa il pierzi. Iesi prin oras si incearca sa faci asa incat sa va intalniti. Tu prefa-te ca nu il observi e o tactica buna. Va trece peste orgoliu si va realiza ce a pierdut. Multa bafta si sper ca te-am ajutat!
Buna,
Eu zic sa-l lasi cateva zile sa stea singur si sa vada cum este asa. Nu-l stresa, eventual nu-i mai scrie deloc. Daca tine cu adevarat la tine, te va cauta el. Tu doar atat trebuie sa faci, sa astepti. Intr-o relatie uneori intervine rutina, unul sigur se plictiseste, are nevoie de timpul lui. Bineinteles, trebuie sa iei in calcul si varianta despartiri. Foloseste timpul asta sa te gandesti mai mult la tine, gandeste-te daca merita sau nu. Iar despre gelozia asta a lui bolnavicioasa, nu sunt daca chiar e gelozie sau doar se joaca cu mintea ta, chestia asta cu prietenul cred ca e o abureala ieftina, ca motiv. Insa daca e adevarat sau nu, tu simti si stii.
Sfatul meu e sa-l ignori perioada asta, arata-te indiferenta, in astfel de situatii eu asa am procedat mereu si a iesit in interesul meu. Si la fel vorbele astea mi le arunca si iubitul meu cand eram prin liceu( Ma refer la cele seci, momente de gelozie nu a avut, Slava Cerului ), acum avem 4 ani si stam impreuna, si chiar si acum are momente cand pur si simplu nu are chef de nimic si vrea sa stea linistit.
Eu zic sa stai calma, sa te gandesti la tine, nu-ti face sperante, vezi ce se intampla. Poate e si cum spui tu, o dragoste adolescentina, care probabil o sa treaca in timp. Acum ca sfat, ti l-am dat, vezi daca merge, daca nu, vezi-ti de viata. Esti tanara si meriti mai mult.
O să îţi treacă iubirea asta pentru el, te asigur. Nu se merită să îţi pui nervii la încercare cu el. Este şi obsesiv de gelos, crede că o să stai numai după el. Dacă îl ignori, o să vezi că după un timp o să fie interesat de tine. Cel mai bine este să renunţi la un astfel de băiat, mai sunt alţii demn de iubit.
Asa cum l-ai bagat in inima ta. cam asa va trebui sa il si scoti.
Nuci nu stii ce bine ti-ai face daca ai pleca de langa gelosul ala.
Îți dau un sfat, dac vrei îl ei în considerare dacă. Nu, nu. Sincer eu cred ca acum sta mai mult cu tine, din obișnuință și plictiseala( am fost puțin dura, dar asa vad). Adică cum vine asta nu loc sa aibă încredere în tine se lasă influențat de prieteni. El pune prieteni mai presus și de relația voastră, iar daca as fi în locul tău, nici măcar nu l-aș mai bag în seama la cum se comporta cu tine. Lasă-l pe el sa îți dea mesaj, trateaza-l și tu cu indiferenta. vezi îți da mesaj, dacă da merita, dacă nu, numai e sa fie.