| Kiddu4Strange a întrebat:

Unii dintre voi stiti ca au inceput deniile..ieri,adica miercuri,cand am fost,am pus ochii pe un baiatlaughing iar el pe mine. Dupa am vorbit,dar el e departe de mine si nu stiu unde sta,mi-a zis prietena cu care am fost,ca-l cunoaste. Intrebarea mea e: cum sa mai dau de el? iar cand dau(ca vine la toate deniile,adica vineri si aialanta denielaughing) ) e sa fac? stiu,sa vorbesc cu el, dar ce? Cred ca m-am indragostit, doar la el ma gandesc :X Multumesc! Ofer funda!winking :*

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Hmmm curioasa treaba, te duci la denie si te indragostesti? si ce fel de denii au inceput draga? eu stiu ca deniile incep in saptamana mare a Pastelui..ma rog..ca un raspuns, daca exista acea chimie, cred ca va fi reciproc si va gasi un mod de a va cunoaste mult mai bine. daca el nu simte nimic pentru tine, poti sa stai si in cap ca nu te va baga in seama.
O zi frumoasa sa aihappy

| iarin a răspuns (pentru caramela):

Se citesc diferite acatiste si sunt asemanatoare deniilor. Daca baiatul te place vine din nou la denie doar ca sa te vada nu e necesar sa faci tu primul p[as atata timp cat el nu te cauta si etc. Vezi poate afli ce adresa de fb are happy

| caramela a răspuns (pentru iarin):

Bunahappy
prima parte a raspunsului ma priveste pe mine, dar a doua parte a raspunsului, cred ca ii era adresa lui Kiddu4Strange nu crezi?
O seara bunahappy

| neutrino a răspuns:

Mergi mai departe la denie; daca si tu i-ai placut lui, sigur va reveni si el.

| Cristiann25 a răspuns:

Asa o sa ajungeti domnul preot si doamna preoteasa.Pai daca il cunoaste prietena ta iti poate da numarul, id-ul de messenger si sa vorbiti sau daca tot zici ca-l cunoaste iti poate zice numele sa-l cauti pe Facebook! Succes, te pup!

| Kosmy55 a răspuns:

Intreba-l daca are prietena sti tu ''bagate pe sub pielea lui'' bafta