Ai de capul meu ce rahaturi ai scris acolo, foarte incorect scrise. Cand te aud cu " te combini cu mine?" mi se ridica parul de pe mine.
Wow acum ai devenit gay? Super! Succes la adunat la cat mai multe p*le in c*r, oricum o sa-ti iei p*li in bot din orice directie!
Dovada : http://www.tpu.ro/......categorie/
Opsss man, cred ca esti cam maro la chiltei... Sorry but this is the life, c'est la vie! :))
Incearca sa il uit acum el sigur nu se mai gandeste la tine este numai cu gandul la colega ta.Sunt mult mai multi baieti care vor sa fie cu tine dar nu ii cunosti uh.cauta si gasesti.Bafta
Pai arata-i daca simti ceva pentru el, nu sta degeaba! nu e prea tarziu niciodata! eventual cauta sa-i faci un mic cadou o atentie ceva, sau un sarut sau du-l intr-un loc (vreau sa ies cu tine in natura etc, parcuri. disco, bairam film, plimbare in oras te descurci tu)
E mai bine sal dai dracu daca cu aia a vb frumos si cu tine nuu...asaca cautati un baiat sa te placa si sati vb dulce...bafta funda?
Eu zic ca e un disperat care vrea si el o prietena cu orice pret. Nu conteaza care. Asa ca... daca esti tu sau alta tot aia e pentru el
Iti spun sincer incearca sa te uiti la alti baieti si ai sa vezi ca aia asunt mult mai frumosi si draguti ca el ok si asa o sa-l uiti asa fac si eu si merge succes garantat