anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urmeaza sa fac dragoste cu iubitul meu dar imi e rusine deoarece sunt destul de slaba si nu prea am forme... daca nu o sa ma mai placa dupa aceea? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai chef de dragoste, fa dragoste si nu te mai gandi la ce va fi. Daca el te iubeste, nu va conta ca esti slaba.Mult noroc.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca doresti sa faci sex, daca doresti sa devii o noua tanara femeie, fa-l din placere, dar nu-ti mai face si planuri de viitor: doar nu crezi ca el va imbatrani langa tine.

| luanaoana99 a răspuns (pentru neutrino):

Nu nu cred ca va imbatrani langa mine laughing)

| MiruD a răspuns:

Crezi ca el nu a observat asta? ca esti slabuta si ca nu prea ai forme? Stai linistita in privinta asta. Nu cred ca va fi ceva care sa nu-i convina.
Iti zic eu ca daca nu-i convenea ceva, iti dadea papucii demult. Dar dupa parerea mea, cand iubitul/iubita te accepta asa cum esti, se numeste dragoste. Poti sa fii tu cum ai fi, pentru el esti frumoasa. Asa ca lasa-te dusa de val si gandeste-te doar la actul in sine. Te vei simti de minune! :*

| sensualus a răspuns:

Cam asa a fost prima si a fost fain de tot

| paulpetrolistu a răspuns:

Te imbraci sexy cu lenjerie sexy, lumanari parfumate, petale de trandafiri, muzica sexy si chestii din astea

| bibistrocelcrocobazdugat a răspuns:

Astea sunt niste complexe puerile, i-a si fa treaba acolo ca nu o sa se intample nimic rau