anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu ceva.Deci persoanale "povestirii":Fram, Gabi, Dan, Edi si Andrei. De prin ianuarie m-am indragostit de un tip de la a8-a(Dan) iar eu-s a 6-a, la inceput era frumos gen: ne uitam lung unul dupa altul pe hol, vorbeam des, cand era zapada numai pe mine ma freca(avea ceva cu mine), ne intelegeam chiar bine. Apoi a aparut o fata pe care o consideram o a 2-a prietena cea mai buna.Era chiar frumos. Ramaneam dupa ore in foisoarele de langa sc(Gabi cu Andrei, Fram cu Edi erau impreuna iar eu cu Dan eram pe acolo intr-un fel in plus)... uneori ei chiuleau de la ore pentru a sta cu noi. Tin minte ultima saptamana de scoala am stat cu ei chiar excesiv si at chiar am crezut ca ma place gen odata cand Fram era cu Edi ne-am dus sa-i intrebam pe Edi si pe Dan daca mai stau si ei in curtea scolii si Edi facea intr-una lui Dan: "uite ma a venit gagicata nu te duci sa o pupi"? si apoi Dan a venit la mine si la Fram si am facut oficial cun si a fost chiar frumos felul in care ii straluceau ochi era :X. Ei bine Gabi se tot certa cu Andrei si intr-o zi i-a cerut nr de tel lui Dan nu credeam nimic at pana cand m-a sunat la dif de timp de o saptamana sa imi zica :"Stii eu sunt cu Dan si imi pare chiar foarte rau etc etc". Ea stia ca tin la el de ce a facut asta? Acum vrea sa stiu ce sa fac am aflat ca as fi avut sanse la el adica toti mi-au zis ca se uita la mine intr-un fel mai dif si se uita si mult. Adica vreau sa ma razbun si nu stiu cum. Mi-ati putea da si mie niste sfaturi.

P. S. ea l-a intrebat pe el daca vrea sa stea cu ea si ea imi tot dadea mie sperante ca ma palce si ma incuraja. E a mi-a dat sperante ea mi le-a luat.

Răspuns Câştigător
| uranus1995bz a răspuns:

Pai in cazul asta nu te mai iubeste [daca vrei sa discuti mai multe add uranus1995bz]

3 răspunsuri:
| SunshineGirl a răspuns:

Asta nu`i prietena.Si la urma urmei el pe tine te place cu adevarat. Poate s`a combinat cu ea ca sa vada si reactia ta si sa nu fie singur. Oricum,din situatia asta ea are de pierdut.N`o considera o prietena, ca prietenii nu`si fac lucruri din astea!
p.s: poate el s`a combinat cu ea ca sa afle mai multe lucruri despre tine, cine stie ce e`n capu` lui

| uranus1995bz a răspuns:

Draga Dee, eu zic ca razbunarea nu e cea mai buna solutie, dar daca ea te incurajeaza vrea ba sa te dezarmeze sa ti-l fure de tot ba sa te ajute ca o prietena asta e parerea mea cu drag Mihai Andi :Xwinking

| Dee_9331 a răspuns:

Au trecut 3 luni de atunci si el nici "buna" nu-mi mai zice sad.