Pai. nu a zis ca nu te place a zis ca are prietena. Eu zic sa ii zambesti des, sa ii mai spui varului tau sa-l invite la un film. fa tot posibilul sa stai pe langa el BAFTA!:*
Nu ii place de tine daca are prietena e mai bine sa renunti nici tie nu tiar palce sa stea cineva intre tine si baiatul pe care il iubesti
Daca sti ca are o prietena, atunci nu inteleg de ce vrei sa te bagi intre ei! Cand o sa afli ca s-au despartit o sa ai drum liber in fata ta, dar nu ca acum
Daca are prietena inseamna ca nu te place, iar daca te-a lasat sa stai p umarul lui este partea a doua ori din politete ori ca dorea sa aiba pe cineva aproape
ce zici despre. am dat un party la mine acasa si au venit multi tipi, cu unul dintre ei m-am sarutat toata noaptea ne-am luat in brate am dansat am vb, si a doua zi cand ne-am intalnit pe strada nici nu ne-am bagat in seama
asa e si la tine adica ceva de genul
Poate ca nu ar trebui sa te bagi. Inteleg ca il placi dar nu te gandesti ca poate prietena lui ar suferi daca ar lasao pentru tine? Tu daca ai fi in locul ei ti-ar conveni? Gandeste-te ca poate si el o iubeste pe prietena lui si nu ar trebui sa te bagi in relatia lor...