| anonimul7200 a întrebat:

Va rog eu mult de tot ajutati-ma si pe mine. Iubesc o fata cum nu am iubit pe nimeni in viata mea. Nu mai pot dupa mea, dar cand vine vorba de ea, o dau in bara mereu, si plangeam ca fraieru pentru greselile care le faceam. Sunt cam negativist recunosc. Sunt sociabil, adica chiar vorbesc si ajut multa lume, dar cand ma intalnesc cu ea si ies, nu stiu ce sa o intreb, nu stiu ce sa spun, pe scurt: nu sunt eu. As vrea o relatie cu ea, dar ar fi prima mea relatie serioasa si nu stiu daca ma place sau nu, dar spuneti-mi ce ar trebui sa fac: sa rup legatura cu ea(sa incerc sa o uit adica), sau sa ramanem prieteni?

3 răspunsuri:
| anonymus07 a răspuns:

Stiu cum e oh go on.Probabil,atunci cand esti in preajma ei te transformi cu totul intr-o alta persoana si simti ca nu-ti poti stapani propriile forte, iti pierzi brusc increderea in tine si apare un sentiment de teama si confuzie.Asa cum vorbesti cu ea pe mess sau la telefon, trebuie sa incerci sa fii la fel de natural si cand iesi cu ea.Nu trebuie sa incerci sa faci vreun lucru iesit din comun, trebuie doar sa fii tu si sa te impaci cu tine insuti. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

..mai degraba ..prieteni..iar apoi ii spui ca o placi..fii barbat..eu sunt fata ..deci fetele asteapta mai mult de la un baiat..si ea cred ca zice sa faci tu primul pas. poti sa ii spui in fata..prin sms sau depinde..eu am primit asta mai demult printr-un mesaj iar apoi m-a sunat si m-am intrebat daca vreau..am ramas f surprinsa.

| lulus9695 a răspuns:

Incearca sa iti depasesti temerile...eu cred ca te-ar ajuta sa te gandesti dinainte sa te intalnesti cu ea la ce intrebari ai vrea sa le pui sau ce fel de discutie ai vrea sa porti cu ea trebuie sa iti iei inima in dinti mult noroc