| KidutzaAndrusk5 a întrebat:

Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine.
Mie imi place foarte mult de un baiat care e in aX-a si eu intra aVII-a,si intr-o zi cand plecam de la scoala privirile noastre s-au intalnit,dar eu il cunosteam mai de mult,dar atunci a fost prima oara cand ne-am uitat unul la celalalt,dar exista o mica problema,pentru ca noi nu suntem apropiati ca si clase,si nici nu am vorbit vreodata,as vrea sa ii atrag cumva atentia, sa intru cumva mai discret in contact cu el!

Astept raspunsuri bune! FUNDOOI!

Răspuns Câştigător
| ДdД a răspuns:

De ce nu faci rost de fb-ul sa de id-ul lui si incepeti sa vorbiti, va imprieteniti... apoi daca consideri ca e baiatul potrivit si te place la randul sau puteti forma un cuplu.

bafta! pa-pa!

| KidutzaAndrusk5 explică (pentru ДdД):

Pai eu am si fb-ul lui si mess-ul, nu coonteaza de unde laughing dar eu i-am mai trimis niste mesaje si nu imi raspunde la ele, ce sa fac? app, e si cam ignorant! happy

4 răspunsuri:
| KidutzaAndrusk5 explică:

Va rog, ajutati-ma, martea asta am stat langa el, adica el s-a asezat langa mine la ora de sport(noi facem ora de sport o data pe sapt cu ei in paralel, adica fac 2 clase in aceeasi clasa), si iar nu stiu ce sa fac, HELP ME, PLEASE! FUNDOI PT UN RASPUNS BUN!

| simonikmik a răspuns:

Fa-ti curaj si vb cu el. Eu am avut mereu curaj si am castigat. Aceeasi problema am avut-o si eu. Curaj happy

| KidutzaAndrusk5 explică (pentru simonikmik):

Sa stii ca nu prea ma ajuta, dar oricum mersi pentru mesaj!