| matiutalorenaa a întrebat:

Vă rog nu săriți întrebarea. Îmi place mult de un băiat. Acel băiat este chiar cel mai bun prieten al vărului meu. Este cu 3 ani mai mare decât mine. Când vine la vărul meu Nu pot să mă gândesc decât la el. Multe fete au vrut să fie cu el, însă le-a refuzat pe toate. Aș vrea sa știu cum să îi spun că îl plac mult. Aș mai vrea să aflu dacă el mă place (sunt foarte rușinoasă și timidă). Vă rog ajutați-mă! Dau fundă + vot!

Răspuns Câştigător
| GGeorgel a răspuns:

Pai ai putea sa faci cumva sa va vedeti mai des, sa incerci sa vorbesti cu el si cand faci asta sa fi tu naturala, tu insuti. Cat despre parerea lui despre tine o poti afla prin discutii mai lungi cu el, intrand in subiect sau ai putea sa-l pui pe varutau, un prieten comun sa il intrebe de tine dar cel mai bine e sa vorbiti voi 2, sa fi sincera, tu insuti si vei rezolva mai multe. Ai grija sa nu amani asta prea mult, iti v-a parea rau al un moment dat!winking

2 răspunsuri:
| Mary_5158 a răspuns:

Buna,nimeni nu o va face daca nu vei indrazni tu. vrei sa fii cu el nu?
atunci nu cugeta mult, organizeaza ceva dragut(nu exagerat) si spune-i!
daca vrei sa fiti impreuna
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cand al vezi incearca sa.i zambesti si sa.i faci cu ochiul si va intelege baiatu care e treaba, si daca ai esti placuta va face el primul pas si poate te invita la un suc. pa pa