Pai daca zici ca se tot tine de tine, te simpatizeaza cel putin. Decat sa stai sa tot intrebi, mai bine discuti cu el si gata, lucrul asta rezolva majoritatea problemelor.
Hi eu cred ca i`ai trezit un oarecare interes si ca acum ii va fi interesant sa afle citeceva despre tine si eu cred ca te place deci pentru inceput felicitari dar un mic sfat : nu`i arata ca esti topita dupa el cum a fost scris mai sus ca ai ramas masca Bye` :*
Asa e, nu e deloc indicat sa-i arati ca esti topita dupa el, dar nu e bine nici sa-l ignori, pentru ca asa ar avea impresia ca toate eforturile lui sunt inutile si ar inceta sa le mai faca.De exemplu la excursia voastra cu clasa in oras, ar fi fost mai bine sa fi ramas in spate, sa vezi ce se intampla, poate chiar sa-l tachinezi putin. E interesat de tine, asta e clar.Nu stiu daca te place inca, pentru ca nu te prea cunoaste. Dar daca ii dai sansa sa o faca si daca vorbesti cat de cat cu el si ii arati ce fata minunata esti, atunci probabil ca el chiar va incepe sa te placa.Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: