| AndraAndrrra a întrebat:

Hey TPU:*. Va rog sa ma ajutati. Sunt cu un baiat de 1 an jumate. La inceput lucrurile au fost bune dar acum nu prea sunt sigura. E indiferent, nu vrea sa ne mai vedem, i-am spus sa ne intalnim si mi-a spus sa mai stau si acasa ca are treaba, apoi peste o ora a plecat la niste prieteni..in fiecare zi plang si chiar nu mai pot..simt cu s-a racit..Am renuntat la prienenii pentru el, la cea mai buna prietena, la ABSOLUT TOT. El spune ca ma iubeste, ca vrea sa ne mutam la el, si el s-a certat cu mama lui de multe ori..Va rog sa ma ajutati cu sfaturi..Il iubesc enorm, dar nu mai vreau sa doara asa.sad. Multumesc.

12 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Nu-l mai sufoca atat, si lasa-l pe el sa te invite.

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Cea mai mare greseala a fost sa iti lasi prietenii pentru acest baiat. Gandeste-te ca relatiile de dragoste nu tin la fel de mult ca cele de prietenie, si nu are rost sa risti atat de mult pentru un tip care, cum spui tu, a devenit indiferent si te trateaza urat.

Nu are rost sa plangi pentru cineva care nu merita.
Totusi, daca tii atat de mult la el, vorbeste cu el! Propune-i sa va intalniti undeva si spune-i ca e foarte important sa vorbiti.
Numai lamurind totul intre voi veti putea ajunge la o concluzie, sa continuati relatia sau sa mergeti pe drumurile voastretongue.
Banuiesc ca daca e vorba de mutarea impreuna, aveti peste 19 ani...
Gandeste-te ca poate sa aiba si el problemele lui. De cand n-ati mai discutat deschis?
Doar daca sunteti deschisi, sinceri si aveti incredere unul in celalalt puteti sa mentineti o relatie.
Sper ca te-am ajutat! Numai binebatting eyelashes

| Ina93 a răspuns:

Off..parerea mea ar fi sa o termini cu el pentru ca iti face rau si te raneste mult prin chestia asta.
si al doilea lucru care te invata cand o sa mai stai cu un baiat. sa nu mai renuti la prieteni ca poate perseoana respectiva o pierzi cand-va dar prieteni nu ii pierzi deloc.
si acum daca ai putea sa vorbesti cu prietena ta cea mai buna sa te accepte din nou ca prietena ca asa iti zic eu ca treci mult mai usor.

| Marry410 a răspuns:

Si eu am trait acelasi lucru si am ajuns la concluzia ca oricat de mult l-as placea... el poate na ma mai vrea si l-am uitat, acum cand imi place de altcineva vine si se roaga de mine sa fim impreuna din nou, cum eram o dat, cica laughing. Dar eu nu-l mai vreau..sau daca chiar nu vrei sa-l pierzi spune-i niste lucruri din care sa traga concluzia ca tu i-ai fost alaturi atata timp nu altcineva (sper)..Sti ca ma gandesc probabil si de aia. poate tu nu i-aia dat atentie prea multa si el aplecat sa caute in alta parte. ceea ce nu a gasit la tine! Sorry daca suferi dar sunt unele lucruri in viata peste care trebuie sa trecem! Sper ca te-am ajutat! (Este si o lege a vietii "Nu dispera atunci cand ceva s-a terminat, s-a terminat pentreu ca trebuia sa se termine!" Bafta si mult noroc :*

| AndraAndrrra explică (pentru Marry410):

I-am dat atentia mai mult ca oricine, si poate asta e cauza pentru care el face asa, a vazut ca fac totul in favoarea lui si "si-a luat lumea-n cap" happy

| Marry410 a răspuns (pentru AndraAndrrra):

Aaaaa..pai daca ai facut asa, probabail ca asata e motivul...acum inceraca sa mu-l mai bagi in seama..asa am facut si eu, si dupa aceea a venit in genunchi la mine!

| zZAlexandruZz a răspuns:

Are alta iubita, sta cu tine doar asa sa nu te lase singura cateodata.

| Tadic a răspuns:

Ia fa tu pe dura si nu-l mai baga in seama in timp, sa vezi ca vine inapoi la tine;]]

| drinna a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce vrea de la relatia voastra: daca mai continuati sau nu. Se pare ca dezinteresul lui te afecteaza foarte tare si e pacat sa suferi facandu-ti sperante iluzorii.

| AndraAndrrra explică:

Multumesc de sfauri. O sa tin cont si o sa vorbesc cu el. Dar nu o sa il las pentru nimic in lume. Nu as putea sa vad viata fara el. :*

| crysuuuu a răspuns:

Cea mai mare greseala este sa iti parasesti prieteni care ti-au fost alaturi pentru un baiat, sunt destui in lumea asta!crying

| AndraAndrrra explică (pentru crysuuuu):

Sincer, nu a fost asa mare greseala pentru ca chiar daca nu mai eram asa apropiata de prietenii mei, asta nu a insemnat ca nu mai ma interesam de ei..si am aflat ca ma vorbeau de rau si pe mine si pe iubitul meu.Si nici cu cea mai buna prietena nu imi era rusine pentru ca accelasi lucru facea si ea..Il pusese pe fratele ei mai mare sa il bata pe iubitu meu..Eu cu el intr-un an si jumatate am trecut prin cate trec altii in 3-4 ani si tot am ramas impreuna.