Eu am facut asta, dar acum nu as mai accepta. Trecusem printr-o despartire si am zis ca imi face bine. De fapt, mai mult rau mi-am facut si nu atat mie, cat lui. Ii spusesem de la inceput ca eu inca mai tin la fotul prieten, stia asta, dar ma iubea prea mult si a zis sa incerc. Am renuntat dupa doar 5 zile si sincer imi apare rau pentru el.
Acum nu m-as mai baga in asa ceva pentru ca am vazut cum e si ma gandesc ca i-as face celui de langa mine rau. Adica, am un prieten asa ca sa am? Nu merge asa Trebuie sa fie macar o atractie, o stare de indragosteala, nu doar "suntem impreuna ca sa nu fiu singura''.
Sincer nu pentru ca daca nu il plac nu mi se pare normal sa fiu cineva mai bine singura.
Sa fiu cu un om doar pentru a ma simti mai bine sau pentru a nu fi singura inseamna in primul rand un lucru-ca sunt slaba, iar eu stiu ca nu sunt asa, de ce sa ma mint?
In plus, tot singura m-as putea numi in conditiile astea. Poate ca respectivul om imi ofera ceea ce vreau, dar daca eu nu-i pot oferi ceea ce vreau sa dau sau ceea ce doreste el, tot nu m-as simti intreaga si implinita in relatia respectiva.
Nu fii prostituata lui. va gasi si altele si te va rani. stiu ca e greu, dar mai bine mai astepti. o veni intr-o buna zi.
Nu. Eu şi-aşa sunt singuratic de felul meu. Pe mine o relaţie trebuie să mă facă să nu mai vreau să fiu singur. Aşa că sigur nu m-aş băga într-o relaţie doar de dragul de-a nu fi singur.
Nu e chestia că mi-aş face mie rău sau fetei în cauză ci pur şi simplu nu pot
Salut.
In niciun caz n-as face asa ceva.nu o sa scriu povesti dar zic doar atat:mai bine singur decat intr-o proasta companie
Buna intrebare
Cred ca nu.Deocamdata nu cred ca mai vreau sa aud de cuvantul asta
Vreau sa-mi fac mai multi prieteni.Sa nu ma inchid in mine
Nu, ar ajunge persoana aia sa ma enerveze intr-un hal oribil si i-as face numai nasoale. Deci nu
nightelegance întreabă:
TupacAlive întreabă:
linarkfts întreabă: