| Guapaaa a întrebat:

Hey TPU, voi ce ati alege? Banii sau iubirea? De exemplu eu il iubesc enorm pe iubitul meu, dar mereu imi da de gandit problema banilor, ma tenteaza, ma face sa ma racesc de el…

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Binenteles iubirea! Banii cand ii ai cand nu-i ai, dar iubirea ramane daca este adevarata si nu e pe interes!
Sunt etape in viata cand ai bani mai multi si cand ai mai putini, nu te poti lua dupa bani doar daca parintii lui nu sunt Becali, atunci e altceva.

| wildthing a răspuns:

Eu as alege iubirea, dar apoi imi aduc aminte ca femeile sunt in general ca tine, adica isi iubesc partenerul "enorm" dar ar fi dispuse oricand sa renunte la el pentru bani...si atunci imi pierd increderea in femei, nu ma mai implic emotional si caut doar sex fara obligatii.winking

| Mindfulness a răspuns:

Fa only daca vrei bani, dar fi pregătită să te vadă lumea cu alți ochi și să te arate cu degetul. Cu munca cinstita, la noi in tara nu prea poți deveni bogata peste noapte, nici dincolo daca nu ai strâns venituri.
Daca te face sa devi rece e clar că ești ca majoritatea fetelor ce se uită la capital nu la sufletului omului. O sa vezi când o să dai de bani nu o să te ajute sa scapi de unele probleme de sănătate! Mai ales când nu ai liniște sufletească, sau nu ești bine cu tine însuți.