| Larysa690 a întrebat:

Hey,TPU! Voi ce credeți, dacă persoana pe care am iubit-o foarte mult si am făcut totul pentru ea m-a părăsit mai există șanse să se întoarcă inapoi? Cred că m-a iubit si el doar că acum a decis să punem punct.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Slabe sanse sa revina. Daca revine va pleca din nou

| mihai69 a răspuns:

Nu se poate să se întoarcă decât înapoi. Înainte nu are cum.
Dar la cât ești de naivă, (nu mai enumăr și restul de „calități") cu siguranță NU o va face.
Sunt destule alte proaste de unde să-și aleagă o nouă victimă.

| Larysa690 explică (pentru mihai69):

Ma critici dar nici măcar nu cunoști situația.

| mihai69 a răspuns (pentru Larysa690):

Din păcate, situația ta e trasă la indigou. Vezi numai câte alte copile de 14-16 ani au scris deja aici povești identice.
Și nici măcar nu te-am criticat - unde ai văzut vreo urmă de critică în răspunsul meu? Era doar o constatare obiectivă.

| Andreeush a răspuns:

Dacă a decis să pună punct înseamnă că nu te mai iubește.
Acceptă situația și mergi mai departe.

| Plato a răspuns:

Nu ai iubit-o si nu o iubesti, a fost mereu doar o iluzie. Iubirea nu trece, iar daca trece nu a fost iubire.
Stai foarte slabut cu demnitatea, daca astepti inapoi pe cineva care te-a lasat. Tu nu te respecti deloc gen?
Mergem inainte, ca inainte era mai bine. Sau aia, cum era? "kapu sus ca kade koroana" laughing
Deci nu, nu te-a iubit. Nu-ti irosi tineretea alergand dupa iluzii si utopii, sau pretentii nejustificate. Undeva e cineva care te va iubi intr-adevar, cineva care nu te-ar lasa. Inceteaza sa mai alergi dupa cineva care nu alearga dupa tine.

| ywar a răspuns:

Ce e omorat, omorat ramane! Nu a fost sa fie iar lucrurile in viata nu se forteaza pentru ca invariabil vor iesi prost.

| Clytia a răspuns:

Din moment ce s-a despărțit de tine, nu o să vrea să vă împăcați. E greu, dar trebuie să treci peste. Să rupi orice legătură cu el, să nu te mai intereseze de viața lui și cu timpul va rămâne doar o amintire.
Mult noroc!