| tipicalgirl a întrebat:

Voi sări peste partea cu la mulţi ani şi voi trece la subiect. Deci eu am un prieten foarte bun care îmi este că un frate şi eu îi sunt că o sora (mereu. Ne alintam aşa) şi nu ştiu... Ţin super mult la el. Lui îi place de prietena mea cea mai bună dar ea nici nu îl suportă... Problema e că nu sunt sigură dacă îl lac dar mai mereu îmi vorbeşte despre ea i cum vrea să o impresioneze, iar eu mă simt oarecum geloasă pentru că simt că ea nu îl merită fiindcă îl respinge şi nu vreau că el să sufere. El îmi spune că mă iubeste şi eu pe el dar nu simt că mă iubeste decât că o sora. Voi ce credeţi? Oare îl plac/mă place?

Răspuns Câştigător
| LeeJiEun a răspuns:

La multi ani!
Ok deci.Da, tu il placi.
Eu spun sa faci asa.: Cand mai vorbesti cu el, spune. fata de care iti place(ii spui numele) nu te place deloc, nu ai vazut cum te respinge? Nu iti mai bate capul cu ea, nu te merita!
Eu sincer asta as face...Si i-as spune ca il plac, ca simt ceva pentru el. happy Si. daca el te place... Poate ca da, poate ca nu. Nu stiu ce sa zic..Vezi tu. :3

5 răspunsuri:
| an0therkid a răspuns:

Poate nu are sentimente mai mari pentru tine ci doar asa cum ai zis si tu cele de prietenie, in schimb tu daca ai intre 12-16 ani cred ca e prima ta dragoste si asta e motivul pentru care nu sti exact ce simti. oricum nu stricati prietenia dintre voi 3

| kurinkita a răspuns:

Un moment de reculegere pentru fratele nostru cazut la datorie...

| tipicalgirl explică (pentru LeeJiEun):

I-am spus intr-o noapte când vorbeam cu el că aceea faţă nu îl place şi el a fost super trist şi nu m-a salutat a două zi cum făcea de obicei. M-am ţinut eu de el până a fost mai ok. El numai oem ea o vede şi asta e problema...

| LeeJiEun a răspuns (pentru tipicalgirl):

Nu stiu ce sa zic...Insista pe subiectul asta...Fa cumva sa inteleaga. Ii spui ca se degeaba se tine dupa ea pentru ca nu il place, nu simte nimic! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubea, te placea nu vorbea despre prietena ta.
Ma gandesc totusi ca voi aveti sub 18 si la varsta asta iti dai seama cum e multi baieti sunt inebuniti dupa unele fete la care nu au sanse, cand adevarata dragoste poate fi chiar langa ei.

Daca nu te place cu adevarat nu are rost sa te bagi ca sa nu suferi mai tarziu.

Poti sa ii spui clar, ca prietena ce crede acea fata despre el, adevarul doare dar e mai bine sal sti decat sa speri aiurea. (acuma vezi si tu cum ii spui nu asa direct, mai subtil)