Bună.
Relație serioasă la 13 ani? Este o glumă.
Școala trebuie să-ți placă la nebunie.
Pa, pa.
Daca incerci o relatie cu el, asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa ramai cu el pana la batranete, poti incerca sa vezi ce iese!
E normal ca nu fi moarta dupa el ce tu ai avut cu el doar o intalnire si eu m-am simtit la fel la prima intalnire cu iubitul meu si acum avem impreuna mai bine de 2 ani, am trecut impreuna prin bine si rau si nu regret nimic!
Daca simti macar atractie pentru el eu ti-as sugera sa incerci, nu vei sti niciodata cum va iesi.clar nu-i spune ca doar vrei sa incerci ci spune-i ceea ce el vrea sa auda, oricum nici el nu vrea o latie serioasa de la 16 ani stai linistita
O zi buna!
Daca nu vrei relatie serioasa nu te obliga nimeni iar el daca tinea la tine te intelegea si ramaneati totusi prieteni, nu se bosumfla
Mda...ai dreptate...e cam copilaros sincera sa fiu
Să stai în banca ta, să mergi la școală să înveți și să îți vezi de viitor, pe urmă băieți, acum poți fi amică cu el dar nimic mai mult!
Asta vreau si eu...da crezi ca ma intelege?
Esti prea mica sa te bagi in prostii din astea. Dupa 2 luni nu se poate pune problema de tinut la cineva, d-apoi de iubit. E doar vrajeala ce spune el si doar hormoni ce simti tu.
Deci inseamna ca el chiar nu tine la mine?
Poate tine. Poate el e exceptia de la regula. Da' nu ai vrea sa fii tu cea care confirma regula. Baietii stiu mereu sa te duca cu zaharelul. Nu ar fi ok pentru tine sa te convinga sa faci ceva care sa-ti afecteze viitorul. Mai bine keep the distance.
O zi pufoasa!
Dacă nu simți că vrei o relație încă, înseamnă că așa trebuie să fie, indiferent de ce vor să obțină alții. Chiar dacă o să se supere, o să îi treacă, stai liniștită. Dacă ar fi să ai relații cu toți băieții care îți cer asta, ce ar ieși? Nu poți să te bagi într-o relație doar pentru că se supără cineva. O să înțeleagă, iar tu o să ai pe cineva lângă tine, când o să crezi că e necesar. baftă!