| Sk8Boy10 a întrebat:

vreau neaparat sa ma ajutati deci o fata de care imi place enorm de mult m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ea si nu stiu pur si simplu am amanat am zis sa mai ma lase putin sa ma gandesc, peste o zi m-a intrebat din nou si pur si simplu am simtit nevoia sa ii spun nu as numii chestia asta mai mult frica de relatie ea ma iubeste foarte mult si eu la fel, imi este teama ca o voi dezamagi poate ati trecut si voi prin asta pls ajutati-ma va rog nu vreau un singur sfat vreau argumente va roog puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| denylov3 a răspuns:

Eu zic sa incerci.si sa ii spui Da si v-a descuge totul de la sine. Bafta`` si Cracin fericit

| MicroCip a răspuns:

Mda si eu am trecut prin asta si mi-a mers bine pana la un momendat.dar frate eu iti zic sa incerci daca parintii sunt de acord sa incerci si daca va iubiti e totul in regula.incearca frate

| Sk8Boy10 explică:

Multumesc mult orice sfat conteaza craciun fericit si voua!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tu o iubesti pe ea si ea pe tine de ce nu incerci sa fii cu ea? Nu ai de unde sa stii daca o vei dezamagi sau nu pana nu incercati. Sper ca te.am ajutat.Pwp:*

| heavenn a răspuns:

Atata timp cat va iubiti unul pe celalalt, nu inteleg de ce nu incepeti o relatie. Nu te mai gandi la cum si ce va fi. Bucura-te de prezent. Eu am facut prostia sa renunt la cineva drag, iar acum imi pare rau fiindca imi puneam mereu intrebarea "daca?". Eu zic sa nu mai stati pe ganduri. Va fi bine big hug multa bafta si iubiti-va happy!