Raspunsul meu este, ho's before bro's, spune-i prietenei tale ca ala e un dobitoc si ca te vrea si pe tine doar ca sa se dea mare ca uite ce shmecher e el ca te are si pe tine.
Incepi prin a-i spune baiatului ca nu te intereseaza si ca nu are nici o sansa. Daca se potoleste, problema este rezolvata. Dacainsa nu se potoleste, spune-i prietenei ca respectivul iti face avansuri fara sa ii dai amanunte, explica-i ca prietenia cu ea este mult mai importanta pentru tine si propune-i sa observe singura.
Evita sa intri intr-o relatie cu el, iti strici relatia nu numai cu prietena dar si cu ceilalti colegi. Partea cu "incercat lucruri noi" cam suna a propunere de a face sex cu el.
Da sunt de acord ca trebuie sa ii explic totul dar ea este o fire mai cum sa spun care nu prea crede ceea ce ii spun cind este indragostita, cam asta si am avut in vedere cu lucruri noi, prietena mea nu e gata si el incearca sa o convinga eu i-am spus ca nici nu am de gind asa ceva si i-am spus si prietenei dar ea o tine pe a ei ca sunt facuti unul pentru altu si gata
Pai da toti sunt vinovati numai el nu dar cel mai rau lucru este ca ii vreau binele prietenei si ea nu ma crede o tine pe a ei ca eu sunt geloasa si ca vreau sa ii despart am incercat sfaturile de mai sus i-am spus ca el sa ma lase in pace o tine pe a lui si gata i-am explicat prietenei tot acum el iese acuzatul si eu vinovata acum ea crede ca eu vreau sa ii despart si ca ii vreau raul... ce sa fac va rog mult ajutati-ma!
Faci in asa fel incat sa nu te mai intalnesti nicaieri cu baiatul respectiv decat daca esti cu altcineva,, iar atunci nu discuti cu el decat strictul necesar. Nu discuti cu el in privat (telefon, fb etc.). Alta idee nu am. Nu te supara ca iti spun, dar si el incearca pentu ca, dintr-un motiv sau altul, crede ca ii merge. Probabil ca si tu I-ai transmis un mesaj necorespunzator.
I-am spus si a iesit in asa fel ca eu vreau sa ii despart ca eu ii vreau ei raul
Spune-i astfel o protejezi si pe ea sa nu stea cu un prost si ii areti si ei ca ti la prietenia voastra lucru valabil si pentru baietii si pentru fete (nu lasati ca un individ din exterior sa rupa o prietenie ) relatii vor mai fi dar prietenia se castiga greu
linarkfts întreabă: