| oanaoana21 a întrebat:

vreau raspunsuri sincere de la persoane care au trecut prin ce trec eu acum. Daca voi ati iubit o persoana, care itti spunea mereu ca tine la tine si alte chestii, dar stiai ca nu ii era de ajuns sa te daruiesti doar suflet si te-ai hotarat sa ii daruiesti si trupul, iar dupa ce i-ai daruit tot nu te-a mai sunat, de aunci m-am hotarat sa pun punct, chiar daca si-a batut joc de mine, chiar daca m-am umilit si din astea. i-am sters nr, pozele tot, dar au ramas amintirile si el, care il vad in fiecare zi deoarece suntem din acelasi oras, trece pe langa mine si se uita in alta parte... vreau sa il uit dar nici sa stau inchisa in casa nu pot, cum pot sa ma detasez total de el? Inca il iubesc chiar daca stiu ca si-a batut joc de mine!

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Te inchizi intr-un congelator si nu mai simti nimic!happy

| Gabriella24 a răspuns:

Buna,Oana! Pai tu nu te-ai gandit si nu ti-a dat de inteles ca vrea doar sex de la tine? Ar trebui sa te gandesti ca trebuie sa-ti recastigi increderea in tine care cred ca e la pamanat acum.Du-te cu prietenele tale la un suc in oras, e vara...o terasa asa intrucat sa te observe altcineva sau poate un simplu compliment te va face sa iesi usor, usor din starea asta daca vei sta cu gandul la el si vei fi posomorata si poate usor nearanjata pentru ca stim cu totii ca nu e usor sa treci prin asa ceva.Fa bine si aranjeaza-te, pune pe tine cele mai frumoase haine, du-te cu fetele in oras sau poate cu vreun amic te rog sa ma crezi ca in momentul in care o sa te vada indiferenta sau poate cu un alt tip in oras sau chiar cu prietenele avand o dispozitie foarte buna nu ii va convenii.E clar ca o sa vorbiti candva si sincer, SINCER CHIAR AR TREBUI SA II CERI NOTA EXPLICATIVA PENTRU CE A FACUT! Eu personal consider ca nu ai facut cel mai bun pas cand i-ai sters numarul de telefon mai devreme sau mai tarziu ti-ar fi raspuns si i-ai fi cerut o nota explicativa bine-meritata si poate niste scuze sau macar il faceai sa se simta inferior tie ca l-ai iubit si te-a folosit.Vei gasi o modalitate sa-i spui toate astea DAR DOAR IN MOMENTUL IN CARE VEI PAREA INDIFERENTA SI FOARTE ELEGANTA SI ARANAJATA ii va parea rau pentru ca te-a pierdut.Ai grija pe viitor mereu ajung sentimentele intr-o relatie nu trebuie neaparat sex sa retii asta(eu am o relatie de 10 luni si iubitul meu nu a primit nimic si nu mai suntem copii si ma iubeste foarte mult)Daca iti va face placere tine-ma la curent cu un mesaj in privat mi-ar placea sa-ti dau un sfat.Bafta! :*

| RAY a răspuns:

Iubirea e cel mai frumos sentiment provoaca si suferinta dar asta nu-i motiv sa stai inchisa in casa,gandeste pozitiv,fa sport, socializeaza, nu ignora iubirea lui, nu te minti ca nu il iubesti, a fost o parte din viata ta important este sa inveti ceva

| h3r a răspuns:

Mai tragi puțin, o să mai verși lacrimi...și toate astea până ți se face scârbă de el.
Nu ești nici prima și nici ultima în această situație! Ți-a dat țeapă, dă-l în morții lui! Nu lăsa capul jos și fii deșteaptă, pune-te pe picioare, plângi și dă tot din tine, dar după s-a zis cu asta! Îi dai peste nas și lui, și celorlați fraieri care vor mai urma.
Altă dată să știi... toți spun vorbe frumoase, dar prea puțini le simt.

Capul sus, fii tare că nu-i capăt de lume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of,of,of.

Imi imaginez cat de rau te simti, dar gandeste-te ca omul din greseli invata.Accepta trecutul.Accepta ca a fost o intamplare foarte urata,din care ai invatat multe. Ai invatat sa nu te mai increzi in vorbele oamenilor,pentru ca,in fond, sunt doar niste vorbe. Ai invatat ca pentru a putea avea incredere in cineva, trebuie mai intai sa o cunosti.
Stiu ca nu e de ajuns, doar tu stii prin ce treci, dar viata merge inainte.Trebuie sa trecem prin multe etape..altele placute, altele oribile.Dar din fiecare etapa, trebuie sa trecem cu capul sus.Sa fim puternici.
Nu merita nici macar sa-l privesti in ochi! Nu merita nimic. Ignora-l cat de mult poti, chiar daca va fi foarte greu.
Ocupa-ti timpul..rasfata-te,simte-te bine..iesi cu prietenele si treptat, nu te va mai interesa subiectul ala.Va ramane doar o amintire urata pe care nu mai dai 2 bani.
Nu-l poti uita cat ai bate din palme,dar poti sa fii indiferenta,ignoranta.
Cand simti nevoia sa te descarci,cand crezi ca nu mai poti, izoleaza-te de restul lumii si plangi, descarca-te. Uita-te la un film, asculta muzica trista, iar pe urma te vei simti mai bine.
Cu multa vointa vei reusi!

Ai grija cui te vei darui pe viitor. Multi se joaca cu sentimentele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi cu prietenii. Asta ma ajuta pe mine. Dilme de comedie fa lucruri nebunesti eu jumping sau parasutism, tu- ce simti. Nu e si gurul barbat din viata ta si nici ultimul. Cine te va aprecia va sti sa te si pastreze langa el. Succes.

| stark47 a răspuns:

Chiar nu ai ce face in astfel de situatii.nu exista o metodata/exercitiu pe care sa-l faci si puff a doua zi ca si cand nimic nu s-a intamplat. daca te consoleaza cu ceva:acum nu vei mai face aceeasi greseala.asta e, dai si peste oameni ca astia.tu fii multumita cu ceea ce esti, ca ai iubit fara retineri si ca ai oferit tot ce ai putut. daca cineva nu apreciaza asta atunci acea persoana nu merita nici sa o mai privesti.capu' sus

| Geezgirl a răspuns:

Doar timpul poate vindeca unele rani.

| Adda0a0 a răspuns:

Din pacate nu poate face nimeni o minune, nu ii poti porunci inimii. El si-a batut joc de tine si a profitat de faptul ca l-ai iubit cu adevarat.
Daca tot ce ai facut a fost din iubire sa nu iti fie rusine cu cu viitorul pentru ca nu mai esti virgina, nu trebuie sa dai nimanui socoteala si cine te va iubi te va accepta cu bune si rele insa ai mare, mare grija pe viitor nu este de ajuns sa spuna doar cuvintele sunt atat de usor de spus, asteapta sa iti demonstreze prin fapte, poti chiar sa il pui la incercare in anumite situatii sa vezi cum reactioneaza si la nervi si la suparare si atunci cand e fericit, sa iti fie alaturi si in primul rand sa te respecte! am deviat putin de la subiect dar sper sa te ajute cu ceva ce am scris pana acum.
Ca sa il uiti nu poti decat sa iti tii timpul cat mai ocupat, e vara profita de ea, iesi cu pritenele, fa-ti prieteni noi, mergi intr-o vacanta, la piscina, la bronzat. tine-ti mintea ocupata si pe cat posibil mai departe de el. citeste o carte care te pasioneaza! si incearca sa cauti baietii cu caracter, nu te lasa dusa de nas prea usor de aspectul fizic sau de cuvinte frumoase. faptele sunt cele care fac diferenta.
mult succes

| Erica2018 a răspuns:

Cu timpul vei uita totul.Aceste rani pe care le ai nu se vor repara din prima.Va trece ceva timp si atunci o sa poti sa uiti de el.Cel mai bine e sa faci diferite activitati care sa te tina ocupata.De exemplu poti citi carti, poti privi filme, poti iesi cu prietenii, poti sa te inscrii la o sala fitness...
Toate fetele am trecut prin asta la un moment(poate nu ne-am dat si trupul), dar idee e ca activitatile care te obosesc te copleseaza si te fac sa nu te gandesti atat de intens la amintirile care te ranesc...
Sper ca am fost de ajutor...