O pernutza in forma de inimioara cu o poza cu voi 2 pe ea. dupa parerea mea e un cadou care o sa il aiba amintire de la tine toata viata.
Ştii cât de frumos, emoţionant şi de neuitat este pentru o fată să vadă că iubitul ei se gândeşte la ea şi in principiu că-i pasă de relaţie? La mulţi ani in primul rând, să aveţi grijă de voi şi să vă iubiţi. Referitor la cadou, poţi să faci ceva foarte drăguţ Vin cu o sugestie. Îi poţi lua aşa cum ţi s-a mai spus un inel micuţ, finuţ şi o poţi duce undeva la o apă, oriunde unde e linişte şi puteţi fi singuri. Scoţi frumos inelul, poţi să adaugi la cadou şi un trandafir roşu, de preferat neambalat, ( mi se par mai drăguţi )şi un simplu 'te iubesc'urmat de la un 'la mulţi ani, iubiot!' AR FI PERFECT. Baftă şi să faci alegerea corectă
Ceva gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres
Gasesti la magazine de bujuterii. De argint sau aur.;)
Cat de dragut...Pai trebuie sa te gandesti ce i-ar placea ei. Oricum gestul conteaza.Ai putea sa-i faci tu ceva,o felicitare sau ceva de genul asta, cred ca i-ar placea. Daca este pretentioasa ii poti cumpara ceva ce o caracterizeaza, dar asta doar tu sti
O fotografie cu voi doi pe care sa scrie"te iubesc, tot timpul unul linga celalat."intr-o rama frumoasa
Ori ce dar sa fie din inima si din dragoste caci pentru voi asta cred ca asta ar conta cel mai mult!
Succes!
Funda Plzzzzzzzzzzz!