Nu cred, re[et, ca asta a fost cauza despartirii, ci altceva, iar asta cu fumatul a fost doar un repros pe care il tinea in el si ti l-a servit la plecare. In mod normal, dupa ce ti-a spus ca nu fumeaza, aveai obligatia sa-l intrebi: te deranjeaza ca fumez? vrei sa ma las? (asta daca considerai ca merita efortul). Nu zice nimeni ca e usor sa te lasi de fumat, dar este de 100 de ori mai usor decat multe alte sacrificii pe care le faci intr-o relatie. Sincer, eu nu cred ca e cazul sa plangi dupa relatia asta. El nu te iubea, dovada ca si-a gasit imediat alta. nici tie nu-ti prea pasa de el, dovada ca nu stiai ce parerea are el despre fumat si ca nici macar nu-l intrebasesi in trecere despre asta.
Inseamna ca il deranjeaza viciul tau. Dragostea u te obliga sa accepti orice viciu al partenerului, insa dragostea te poate obliga (daca exista) sa renuti la vicii. Daca tu nu renunti la fumat pentru el, inseamna ca nu-l iubesti, deci nu prea are motive sa piarda vremea intr-o astfel de relatie.
Nu cred, re[et, ca asta a fost cauza despartirii, ci altceva, iar asta cu fumatul a fost doar un repros pe care il tinea in el si ti l-a servit la plecare. In mod normal, dupa ce ti-a spus ca nu fumeaza, aveai obligatia sa-l intrebi: te deranjeaza ca fumez? vrei sa ma las? (asta daca considerai ca merita efortul). Nu zice nimeni ca e usor sa te lasi de fumat, dar este de 100 de ori mai usor decat multe alte sacrificii pe care le faci intr-o relatie. Sincer, eu nu cred ca e cazul sa plangi dupa relatia asta. El nu te iubea, dovada ca si-a gasit imediat alta. nici tie nu-ti prea pasa de el, dovada ca nu stiai ce parerea are el despre fumat si ca nici macar nu-l intrebasesi in trecere despre asta.
Ba din contra! Te iubeste enorm si nu suporta sa te vada cum iti faci singura rau! Gandeste cu capul ca de-aia il ai pe umeri! Crezi ca daca e la moda sa fumezi este si bine? ai probleme asa mari de fumezi (=arzi banii si sanatatea de pomana)?
Probabil în mintea lui era următoarea idee: dacă o să se despartă de tine tu o să renunţi la fumat. Oricum, cam are dreptate. Te iubeşte şi doreşte să nu îţi fie rău şi să nu-ţi distrugi plămânii. Dacă tu te-ai obişnuit aşa, poate o să doreşti să renunţi la ţigări doar de dragul lui. Oricum, este hotărârea ta.
Si eu am avut problema si uite cum am rezolvat'o. Am ales sa renunt la acest viciu din 3 motive : bani, sanatate, si prietenul si te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. Baiatului poate pur si simplu nu ii place gestul, doar ca daca ar tine la tine ati discuta si ati ajunge la un compormis. succes
Pai cheste este ca ieri eu cu el nu am vorbit de loc si nu s-a pus problema pana acum de fumat numa mi-a zis ca sa gasti alta de 19 ani si ea nu fumeaza etc
anonim_4396 întreabă:
middle654 întreabă: