| Denny2o11 a întrebat:

Vreau sa va cer parerea in legatura cu un baiat de care si mie si uneia din prietenele mele imi place si cred ca si alteia numai ca aceea nu recunoaste. In fine eu vorbesc ore la telefon cu acest baiat si m-am sarutat cu el si ne intelegem super bine insa eu nu le-am spus nimic despre el prietenelor mele insa cand ele afla ca am vorbit cu el fata careia ii place de el imi cere sfaturi ce sa faca ca sa se uite el la ea si ca daca stiu daca lui ii place de altcineva si ma pune sa ma gandesc ce as face daca as fi in locul ei, ea nestiind ca mie imi place de el. Si foloseste oarecum un fel de psihologie inversa laughing imi pune intrebari incercand sa afle ceva ma intreba daca sunt cu el si mai multe lucruri si ca nu s-ar supara da dupa aia tot ea zice ce sa faca sa ii atraga atentia si ca stie ca nu o sa fie niciodata cu el. Eu nu o mai inteleg pe fata asta chiar daca e printre prietenele mele. Voi ce sfaturi imi dati? Eu nu am de gand sa renunt la el.

3 răspunsuri:
| oanaoana23 a răspuns:

Pai sa ii zici adevarul e cel mai bine. asa nu te va considera perversa si o sa fie prietena ta in continuare

| Dunita94 a răspuns:

Eu nu cred ca pot sa te invat...sau sa-ti spun ce trebuie sa alegi! Insa eu am sa-ti spun una:prietenie intre fete nu iexista, caci fetele se invidiaza una pe alta

| wildthing a răspuns:

Sfatul meu este sa-i spui bietei fete ca esti impreuna cu tipul asta. Nu inteleg de ce sa tii ascunsa chestia asta, iti place sa te amuzi pe seama lipsei de informare a prietenei tale cu privire la subiectul in cauza? happy Daca stii sa i-o spui intr-un mod diplomat, e posibil sa ramaneti la fel de bune prietene... eventual sa supara un pic si-i trece.