Buna! Eu m-am imformat...nu ai voie sa-l uzi! Apa are voie sa bea...sunt niste chestii speciale ca sa bea apa! Poate ai inteles tu gresit sau poate acea doamna s-a exprimat gresit! Din cauza asta a murit! Daca ii dadeai morcovi castraveti etc. mai traia! Bafta!
Multumesc. Dar vreau sa spun ca sunt sigura, imi amintesc bine, mi-a zis sa nu-i da deloc apa si sa-i dau numai mancare speciala(o cumparam de la farmacii). Si ea avea multi hamsteri, de vanzare + 2 ai fetitei ei. oare ai ei cum traiau daca ii ingrijea tot asa cum mi-a spus mie?
Stiu ca ai dat deja funda dar csa stii ca asa am patit si eu cu u porcusor de guineea mi s-a zis sa nu ii dau apa si cand l-am dus la veterinar mi-a zis ca va muri din cauza asta! Am avut si hamster si ii daddeam apa si nu a patit nimic! dar a murit de la o boala!(eu nu am depistat la timp)O da! si ei isi mai iau lichidele din legume si fructe! multa bafta! imi pare rau pentru hamsterul tau!
Poate tinea hamsterii cu legume dar doar cu mancare speciala nu pot trai! Imi pare rau pentru hamsterul ala
Ariyana întreabă: