Ceea ce ne povestesti, poate fi inceputul unei minunate povesti de dragoste.
Coincidenta e felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (Einstein), asa ca nu te mai simti deloc bulversata, savureaza momentele astea si fii sigura ca daca veti reusi sa fiti impreuna, va veti iubi mult.
Foarte mult.
Ti-o doresc din tot sufletul!
Heyyy ce dragut este tot ce se intampla intre voi!
Eu cred ca toate lucrurile acestea sunt niste semne ca voi doi ar trebui sa aveti o relatie si ca exista o chimie intre voi si pun pariu ca ati avea o relatie foarte frumoasa cu multe palpitatii certuri, dar cu impacari foarte dulci daca pot sa zic asa, incearca sa vorbiti mai mult despre voi si tottul va fi foarte frumos! Bafta!
Parerea mea e ca voi doi mai devreme sau mai tarziu veti ajunge impreuna si fiind si prima ta relatie(poate si a lui, nu mi-am dat seama din ce ai povetsit tu) va fi una plina de dorinta, iubire si pasiune, veti descoperi multe lucruri noi, frumoase si palpitante impreuna si va veti complet aforate bine reciproc(avand in vedere ca va ganditi la acelasi lucruri simultan, injurati in acelasi timp, va luati unul altuia fraza "din gura" etc) si va veti face fericiti reciproc. Va dorecs cat mai repede sa lasati orgoliila la o parte, sa iesiti impreuna undeva, sa va priviti in ochi, sa va luati de mana si sa recunoasteti unul in fata celuilalt ca va doriti sa fiti impreuna si va placeti reciproc de doi ani de zile, apoi sa sfarsiti intr-o-un sarut lung si apsional. Numai bine, draga mea!
Păi ce ai zis tu...
Poate să fie ( dacă vă străfuiţi un pic )
o frumoasă poveste de dragoste... .
Intr-o zi cand doresti tu si el e liber, invita-l la o plimbare in parc sau alt loc unde sa fiti aproape singuri. Vorbeste cu el despre viata si alte chesti mai lejere, arunca-i multe priviri lungi uitandute doar in ochi lui si fa cumva sa incerci sa il saruti si gata, totul e rezolvat, daca el nu incerca fa tu prima miscare. Tine minte, timpul trece si o sa iti para rau pentru ceva ce trebuia sa faci. Nu ai nimic de pierdut. Astept raspun cu ceva rezultate pozitive. Asta a fot parerea unu baiat,.
adriana_sw33ty_angy întreabă: