| TheLoveYou a întrebat:

Hey TPU... Vreau sa va spun si eu povestea "primei mele iubiri". Deci totul a inceput cand ne-am cunoscut pe un chat... Am inceput sa vorbim si eu ma cam indragostisem de el ( atunci aveam 14 ani iar el 17), dar din pacate el statea la Timisoara iar eu in Bucuresti. M-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui si am acceptat. De atunci au urmat luni foarte frumoase chiar daca erau bazate doar pe vorbe, uneori mi-a promis ca vine sa ne vedem, dar nu s-a tinut de cuvant. Imi promisese ca vine in vara aceea, cand incepe scoala si tot asa a trecut anul 2011 pentru mine. In ianuarie 2012 data era stabilita, 21 ianuarie, dar ne-am certat si si-a cumparat niste boxe de banii care ii avea. De atunci mi-a mai promis ca vine in martie dar nu am mai insistat. Simt ca ma iubeste de multe ori a plans dupa mine cand am vrut sa rup legatura cu el. Dar de la un timp simt ca a devenit indiferent, nu mai vorbim la fel si parca nu prea il mai intereseaza dar cred ca de vina este anturajul. El este mai linistit de fel, nu umbla cu prea multi prieteni. Iubita acolo, stiu sigur ca nu are, mereu cand il sun vorbeste cu mine la fel, chiar i-a si spus mamei si rudelor lui de mine.

4 răspunsuri:
| NotToday a răspuns:

Relatie virtuala... O pierdere de timp daca nu va vedeti happy

| RAY a răspuns:

Si eu am avut o relatie la distanta, iubirea invinge totul si distanta

| Azonos a răspuns:

Idee e ca la un momendat unu din voi o sa se sature de aceasta reatie virtuala...stii ochii care nu se vad sa uita...Adica e putin cam inutil avand in vedere ca nici macar nu v-ati vazut

| Solanoo a răspuns:

Lumea reala este pe primul loc cea virtuala mai mult sau mai putin. Pe virtual poti lega prietenii grozave dar pe real nu veti sti niciodata. Parerea mea este sa dai mai multa atentie lumii in care traiesti tu acum. Iar cea virtula vei vedea in timp ce se va mai intampla daca va ve-ti vedea vreo data sau nu. Nu uita un lucru te-ai simtit bine cunoscand noi persoane asta conteaza.winking
Cu siguranta o sa-l gasesti pe baiatul care ti se potriveste la momentul potrivit asa ca fruntea sus!
Bafta! Sper ca te-am ajutat!