| Melenguesa a întrebat:

Vreau si eu sa imi dati un sfat, la o chestie putin penibila:
Deci am 11 ani, cls a 5-a. Imi place de o fata de la mine din clasa, cu care nu am mai fost in 1-4. Acum cunosc pe toti. Asa si presupun ca stie ca o plac, mai multa lume imi si zice: '- Hai ma stiu ca iti place de ea. Se observa! ' si normal ca eu le zic ca nu imi place de ea, imi e rusine;(. Asa si vad ca ea incepe sa se bage in seama cu mine, vorbim despre chestii penibile[orice subiect de discutie :d]. Adica nu sunt nevoit sa o 'fortez' sa vorbeasca cu mine. E putin mai inalta decat mine. Si am auzit ca cica ea a fost deja cu cineva, si cica ala o insala [ rolling on the floor ] p'asta. Nici nu cred ca stie ce inseamna defapt 'a insela', se dau si ei adolsescenti >: laughing Si acuma nu prea stiu ce sa fac: Ori sa ii zic acum daca vrea sa fie cu mine, ori sa mai astept un an. Deci chiar nu stiu.
Orice sfat e bine-venit. Comentati cu chestii constructive [ >: ] nu cu banalitati happy!
Dau funda! Mersi!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Eu zic sa-i zici acum cand ai ocazia, daca mai astepti un an, e mult si sentimentele se mai schimba

7 răspunsuri:
| товарищ a răspuns:

Si mie imi place de un baiat mai scund ca mine straight face. sunt mai... laughing draguti.winking nu te descuraja big grin.

| Melenguesa explică (pentru товарищ):

Crede-ma, am 1.41 rolling on the floor).
Bafta la relatie laughing

| Melenguesa explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor! As vrea sa ma ajutati daca se poate si la urmatoarea intrebare pe care am pus-o [verificati profilul meu ]

| OFetita15 a răspuns:

O ce dragut... totusi ar trebui sa-i spui daca o placi, poti sa incepi vorbind despre ce ii place sau vb pe mess iar inaltimea nu conteaza fetele la virsta asta cresc mai repede decit baietii! Succes!

| nikulutz a răspuns:

Bai agato chit e mica si inca nu se crede frumoasa sau asa ceva. pentru ca fetelor prin cl 6- 7- 8 incep sa se dezvlote laughing.Si atunci se cred frumoase foc.Dar tu agato de pe acum si prin cl 8-9 vei esi cu o gagica deo sa le easa fum din urechi la ceilalti.Asculta ca eu asa am facut
:big grin FUNDA?

| legiuitoru a răspuns:

Mai asteapta, nu fii fraier.

| ambradorina a răspuns:

Dati examenul de capacitate si apoi ocupa-te si de viata amoroasa. deci asteapta sa termini clsa8a